Ar trebui dati in judecata, facut un tamtam in presa pe tema procesului (ii costa mai mult decat un proces), sunt ziare de scandal care iubesc temele de scandal
Versiune printabilă
Ar trebui dati in judecata, facut un tamtam in presa pe tema procesului (ii costa mai mult decat un proces), sunt ziare de scandal care iubesc temele de scandal
@Marius imi pare rau ca ai ramas fara cont dar nu cred ca mai poti face ceva, prin termeni si conditii scrie asa:
Aici poate fi incadrat articolul tau despre Profitshare, nu esti nici primul nici ultimul care s-a ales cu contul suspendat pentru articole gen.Citat:
Nu vor fi acceptati afiliatii ale caror site-uri:
- sunt contrar intereselor Furnizorului sau a clientilor acestuia;
In al doilea rand, tot in termeni si conditii gasesti urmatoarele:
Citat:
Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nici o justificare;
Citat:
Furnizorul poate modifica orice termen sau conditie in orice moment prin postarea unei notificari pe site-ul programului. Modificarile se pot referi, spre exemplu, la comisioanele percepute de Afiliati, la bonusuri, la modalitatile de plata a comisioanelor, la regulile programului eMAG ProfitShare. Daca modificarile aparute sunt inacceptabile pentru Afiliat acesta poate inceta colaborarea. Continuarea participarii la program dupa afisarea modificarilor va insemna acceptarea noilor modificari.
@LensFlare
Toate acestea sunt nule in instanta.
1. Site-ul a fost acceptat si apoi a fost anulat contul nu sa respins site-ul,
2. In momentul cand ai luat banii cuiva trebuie sa justifici, poti sa intrerupi colaborarea ulterioara, dar serviciile prestate de tine pana in acel moment trebuiesc platite.
3. Un contract nu poate avea efect retroactiv, si pentru viitor pentru a avea efect este necesara o acceptare a ta (google a facut asta, facebook a facut asta). Trebuie sa iti apara o fereastra din aceea pop-up in care tu trebuie sa spui ca esti de acord
@lovelife posibil, eu am scris strict legat de termeni si conditii, nu dpdv legal.
atunci cred ca ramane tot ce a spus Marius pe blog. Simplu, n-avea basca... :)
concluzia finala ramane valabila in tot ce inseamna afiliere pe .ro. daca faci gura public te trezesti suspendat.
concluzia vine din mai multe discutii avut in ultimul timp cu diferiti afiliat, am auzit chestii care m-au surprins.
sa zicem ca nu doar profitshare e in stare sa faca asta. intelegeti ce vreti de aici.