Salut ciprian, ar fi util sa specifici si despre ce advertiser e vorba, sunt foarte multi si problema nu e generala. Incearca sa iei legatura cu ei si/sau cu reteaua daca termenul de aprobare prevazut a fost depasit considerabil.
Versiune printabilă
Salut ciprian, ar fi util sa specifici si despre ce advertiser e vorba, sunt foarte multi si problema nu e generala. Incearca sa iei legatura cu ei si/sau cu reteaua daca termenul de aprobare prevazut a fost depasit considerabil.
Credeti ca o sa scada vanzarile la emag pe electrocasnicele mari, care acum nu mai au transport gratuit? Stiu ca costul transportului e mic fata de pretul produsului, dar parca ne place sa avem transport gratuit.
Eu am neaprobate la emag si de prin august... ce sa mai zic.
Eu am incercat, am deschis ticketul acum 2 luni. Si in cazul meu, advertiserul este tot emag.
Initial mi-au spus sa trimit un mesaj prin mesageria interna advertiserului, ceea ce am facut, dar fara succes.
Apoi am trimis un nou ticket la support, dar din nou, fara succes. In cazul meu este vorba de peste 100 comisioane si peste 100 eur care sunt in asteptare de la Black Friday 2016.
In momentul de fata cei de la emag isi incalca propriul "Terms and Conditions", deoarece acolo e specificata perioada de procesare a comisioanelor. Cei de la profitshare ar cam trebui sa-i traga de maneca, nu?
Daca mai sunt si altii in aceeasi situatie, cum s-a solutionat problema? Sa stiu daca e doar o problema de timp, sau daca pot sa-mi iau gandul de la acele comisioane.
Nu are rost sa ai asteptari de la emag, mai ales cand doresti sa comunici cu ei prin PS. Sunt varza din acest punct de vedere. Daca le trimiti un mesaj, sansele sa primesti un raspuns mai repede de 1 luna sunt minime spre deloc. Deci, in concluzie, cand fiecare dintre afiliati o sa doreasca un punct de vedere / intrebare / sfat / etc... de la emag, mai bine sa isi i-a gandul. RUSINE EMAG.ro in PS. Luati calea celor de la altex... din pacate!
Tot ce am spus mai sus e din propria experienta si imi asum cele spuse!