are un plus ca s-a deranjat Pahomi sa raspunda ....vad ca a dat si raspunsul legat de baniCitat:
Marius Pahomi 14/08/2013 at 6:39 pm
@Criss: Asa cum am spus, este o eroare de raportare si nu una de inregistrare a comisioanelor. Incidenta erorii se poate calcula usor, ca un raport intre ceea ce se raporteaza in contul afiliatului si comenzile efectiv inregistrate in baza de date. In cateva ore toate comisioanele respective vor fi disponibile in conturile afiliatilor iar vineri am sa revin eu cu un status.
Citat:
Marius Pahomi 14/08/2013 at 5:41 pm
@mamicamea.ro In Profitshare plata comisioanelor aprobate catre afiliati este GARANTATA. In cazul in care anumiti advertiseri sunt rau platnici ne asumam eventualele pierderi si nu le transferam mai departe afiliatilor. Evident, vom intreprinde toate demersurile legale impotriva rau-platnicilor, fara a afecta insa in niciun fel plata comisioanelor catre afiliati. Asa consideram ca este normal sa faca orice retea de afiliere. Ca si masura asiguratorie, inainte de a incepe orice colaborare cu un nou advertiser solicitam constituirea unei Garantii pe care o executam daca este cazul.