-
Am primit prin Fan Curier un plic/pachet/habar n-am de la Dante International. Plic/pachet/habar n-am pe care nu il asteptam.
In plus, e pe firma, nu pe persoana fizica, ceea ce ma duce cu gandul ca paote fi din profitshare, singurul loc unde am datele firmei.
A mai primit cineva? Are cineva idee ce e? Acum 2 zile am trecut la 2.0 are vreo legatura?
-
Poate e contractul... de ce nu desfaci plicul?
-
@Catalin - hai ca m-ai facut sa rad. Tie frica sa nu fie antrax de nu desfaci plicul?
-
E o instiintare ca emag isi incheie socotelile cu profitshare, iar profitshare va fi preluat de conversion marketing.
-
Nu eram acasa, nu a putut fi livrat, ma duc eu sa-l ridic luni (stau la 2 minute de sediul lor). Il voi desface, evident, dar abia luni ma duc sa-l ridic si eram curios ce contine.
-
Eu nu am primit niciun plic :D
-
Am primit si eu, e o notificare de la eMag ca se transfera totul pe Conversion Marketing si contractul cu Dante se incheie.
-
da, am primit si eu. e o notificare oficiala ca vechea platforma se inchide.
-
A disparut "asistentul" de pe site sau asa e in weekend cand nu sunt angajati care sa raspunda?
-
Stai linistit ca o sa apara nu ne lasa ei fara, probabil au uitat sa il adauge dupa problemele tehnice de azi dimineata.