-
Tu trebuie sa primesti comision pentur ca ai convins clientul sa cumpere de la emag nu pentru ca ai insamantat un cookie, asta este rolul marketingului afiliat cresterea vanzarilor companiei, si pentru asta ii plateste pe cei ce au determinat asta.
Scopul nu este de a le baga cat ami multi bani in buzunar celor ce au insamantat cookie,
E usor sa generezi cookie fara sa ai un indemn la vanzare dar pe ei nu ii intereseaza asta.
Daca clientul a cumparat in urma banerului e corect ca banii sa fie alocati departamentului de marketing si nu tie (am inteles ca marketingul este prestat tot de o entitate externa)
Este acelasi lucru ca si la faptul ca doar ultimul afiliat primeste comision, nu toti cei care au dat trimis clientul prin link in ultimele 30 de zile pe emag
-
Trimiti degeaba email, vei primi un raspuns dat din regulament, zici ca raspund niste roboti nu oameni.
-
Si ca sa terminati cu speculatiile haideti faceti un test, da click pe un link de afiliat apoi click pe newsleter si fa o comanda de test si vezi daca se inregistreaza comision sau nu
-
cel mai cinstit ar fi daca fac coockie de 1 zi si sa renunte la suprascriere .....asa multumeste pe toti:)
-
@avram foarte putini cumpara in primele 24 de ore.
-
Cainii latra, ursul trece. Emag nu mai are nevoie de afiliati si asta e clar. Profitshare a fost cedat catre Conversions doar pentru celelalte magazine (Flanco, PCFUN, etc), pentru a se creea alt business, o concurenta pentru 2parale. Emag nu iese deocamdata din aceasta platforma pentru ca mai are nevoie pentru a vinde si celelalte produse care poate nu se vand atat de bine precum electronicele, probabil daca nu avea era acel marketplace nu mai erau demult in profitshare.
-
Cred ca mai mult pentru Flanco s-a facut aceasta miscare.
-
Amazon parca are perioada de recurenta de 24 de ore, deci se poate atunci cand vrei sa fii corect si transparent.
Cat despre externalizarea marketing-ului Emag.... din cate stiu intradevar este externalizat, catre o firma din grupul lor, deci banii tot in curtea lor raman... :)
-
-
Altex ar trebui sa atraga afiliatii emag nemultumiti , au inca vouchere si este un avantaj.:))