-
CTR rau
Tocmai am observat ca cineva a dat 2 clickuri pe un site al meu nu foarte vizitat in ultima vreme , si am un ctr de 12.50% deocamdata, ceea ce nu mi se pare ok deloc. Poate sa imi suspende adsense contul pe faza asta? Adica ma gandesc ca poate observa ca sunt putini vizitatori( sub 10 astazi) si deja 2 clickuri...
-
Nu cred sa ai probleme daca nu se repeta. In orice caz, 2 clickuri din 10 vizitatori nu e o chestie extra... daca ar fi 10 din 10 poate ar trezi suspiciuni...
-
Sper sa ai dreptate, pentru ca ar fi destul de rau sa il suspende acuma, cand ma apropii si eu de primii $100...
-
dar care ar fi limita superioara?
-
dupa cate stiu eu 15% CTR, daca il ai mai mare te iau in vizor
-
Nu cred ca e cazul sa-l suspende doar din atata lucru. Si chiar daca l-ar suspenda nu asta ar fi motivul ci un cumul de nereguli.
-
eu am avut un site cu bikinis ... unde aveam peste 20%
momentan am una de educatie unde abia trec 0.50 %
-
Sunt multe anunturi la categoria bikini, dar CPC ~2-3 centi :(
-
Ok, m-am linistit intrucatva, mai ales ca pana la sfarsitul zilei respective am mai avut cativa vizitatori, deci am mai scazut CTR-ul. Oricum, per total pt toate canalele am in mediu 0.6, deci sper sa nu fie nici o problema.
-
nu este nici o problema, adsense cand penalizeaza p ecineva ia in calcul o statistica pe o perioada mai mare de cateva ore, si mie mi se intampla uneori sa primesc in interval de 1 ora 30 de clicuris iar in alte 10 ore doar 3 clickuri, dar media CTR pe perioade mai mari ramana cam la fel