Cred ca maine primim banii din AdSense (27.03.09)
Versiune printabilă
Cred ca maine primim banii din AdSense (27.03.09)
pun la bataie 50$ pe azi la ora 15:00 :))
si se pot scoate sambata banii de la WU?
tind sa cred ca nici azi n-o sa fie completed plata, poate doar mai pe seara si probabil mai asteptam pana luni sa primim banutii.
Se pot scoate banii si sambata in prima parte a zilei.
Cel mai probabil, linkul de payment o sa apara in seara asta, in jurul orei 17.
payment issued - 14:50 (posibil mai devreme)
Daca plata a fost emisa, azi in jurul orei 3, aceasta poate fi ridicata tot azi, in jurul orei 5 spre exemplu ?
Si la mine e la fel : Plată emisă
*martynesku baga la pariuri :)
Cred ca are pile la google :)
@gaby: da poti ridica plata oricand din momentul in care ai MCTN-ul. (ma rog, oricand fara sa depasesti 30 de zile)
intre timp am fost si eu platit :) acus ma duc sa scot banii :D
voi aveti PIP pe luna asta?
mie imi spune ca sunt programat pe 30 a lunii sa fiu platit..asta ma gandeam si eu acum, de cand intarzierea asta....
S-a mai intamplat sa fim platiti pe 28 ale lunii sau chiar mai tarziu, mai ales in lunile in care 25-26 pica in weekend.
Interesant e ca atat CJ cat si Amazon au facut plata inca de saptamana trecuta, mult mai devreme decat de obicei. Google cred ca intarzie ca sa compenseze :))
rabdare, ca doar nu-i manca lupu' :) Vin ei, probabil azi va fi issued si in pe maine poimaine vom avea si plata
Da .. e ciudat ... nici la mine nu a aparut nimic, nici macar acel "In progress" ...
a ramas gugal fara bani :tongue:
pffff .. daca aia ramani fara bani .. eu nu mai zic nimic .. atunci chiar putem afirma ca se duce totu de rapa ..
http://twitter.com/AdSense -cica se dau :)
pfff... si eu care ma bazam ca azi am banii si pot sa fac plati din ei. urat urat din partea lor....
Cred ca se pregatesc sa-i baneze p'aia de n-au privacy policy, deaia dureaza atat plata luna asta :evil:
s-o crezi tu :D
eu am 28 Apr Plată în curs de efectuare
Expecting an AdSense payment? Rest assured it's on its way! Bank holidays earlier this month may account for the delay. (That rhymed - yay!)
http://twitter.com/AdSense
Plată în curs de efectuare
PIP si la mine.
obligatie :)
La mine e issued.
Stiti vreo banca deschisa azi de 1 Mai in zona Militari (Bucuresti) ?
nu cred ca e nici o banca deschisa azi :) poate ai noroc la cele din centrele comerciale, desi au cam somat toti. Mai astepti pana luni cred.
PIP 27 mai
26 mai
Scuze daca intreb o tampenie, dar chestia asta chiar nu o stiu: din momentul aparitiei "Payment in Progress" in cat timp ma pot prezenta la banca (WU)?
pai cand apare "In Progress" e in progress. Logic, nu? Dupa vreo 2 zile de "Payment in Progress" apare "Payment Issued" dai click pe link, ai acolo MTCN-ul, suma si adresa de la Google. Le notezi fain frumos p-o hartie si te poti duce oricand la orice banca sa iei banii prin Western Union.
Deci poti sa-i scoti la 5 minute dupa ce e Payment Issued, poate si mai repede daca esti mai rapid.
ei, ca asa vor ei :) probabil ca intr-adevar atunci se pregateste plata.
pana bifeaza chinezul mic de la adsense "checked" pe fiecare cec...dureaza cateva zile
Banii sunt trimisi de o banca nu de google (de fapt mai multe banci in functie de regiune). Cand apare "payment in progress" inseamna ca google a dat listele cu plati catre banca. Bancii ii ia 2-3 zile sa efectueze fizic platile si sa trimita catre google confirmarea (inpreuna cu MCTN-ul in cazul WU si cu AWB-ul la cec prin DHL). Cand are confirmarea google afiseaza linkul de payment impreuna cu detaliile.
a venit plata :)
cei de la google adsense sunt de cacao. mi-a fost emis un cec in 20 februarie, l-am dus la brd, si a venit acum cateva zile inapoi pentru ca a expirat cecul. si am mai platit si comisioane. mare dezamagie, chiar aveam nevoie de banutii aia.