mai ruleaza si ei banii oamenilor,sa scoata " comisioanele " :twisted:
Versiune printabilă
Payment issued 27.08/17:20 ;)
Plată emisă si la mine.
payment issued - WU
Plata emisa si aici. Nu stiu de ce dar ma asteptam sa mai intarzie
La mine e inca in progress, poate fiindca e cec.
Da cec-urile se misca mai greu, au primele pip dar plata se face dupa WU. Sper sa vedem maine awb-ul.
Am scos banii astazi. Data platii a fost pe 26.08.2008.
Plată emisă - WU
Şi la mine a fost emisă!
emisa WU
Am si ridicat banii!
Dar a fost o chestie interesanta: ma asteptam sa primesc USD, dar am primit EUR (USD convertiti in EUR) la ghiseul bancii Credit Europe...
eu am scris pă blog cum esti refuzat de tipa de la ghiseu :)) nu refuza sa-ti dea banii, ci altceva :D
si eu am scos deja banii ;) - WU
Şi noi am scos şi ni s-a spus că de aici īnainte primim euro..
Mie nu au vrut sa mi-i dea la Banca Transilvania ca erau trimisi pe numele ".. Ana Maria" si in buletin este "... Ana-Maria" :|
E prima ora cand patesc asta, insa acum suma a fost peste 1000 usd si probabil din cauza asta :)
Mergi la alta banca, asa am patit si eu la raiffeisen la prima plata, am fost la romaneasca si nu au comentat nimic. Si pt urmatoarea plata vezi ca ai in cont la WU setup posibilitatea sa modifici felul in care ti-e scris numele.
Facilitatea asta nu exista pana acum, dar de cand a intrat WU in romania s-au lovit de birocratii nosti si au fost nevoiti sa o implementeze. Inainte trebia sa dai mail ca sa-ti modifice ei numele.
Un frumos cadou de la Google: 22 Dec - PIP
Probabil pe 24 o sa putem ridica banii :)
dap, frumos din partea lor. Pacat ca scazut dolarul fara de luna trecut , dar daca stam sa ne gandim au fost perioade cand a fost si 2,3 ron un dolar
La mine scrie asa:
22 Dec Plată īn curs de efectuare
Cāştigurile din decembrie vor fi finalizate pānă pe 10 ianuarie
Ce inseamna asta? Ca nu se mai emite in jur de 25, cum era in fiecare luna?
"Cāştigurile din DECEMBRIE"
Noi acum primim plata pt castigurile din NOIEMBRIE.
Am inteles... nu tin minte sa fi scris in genul asta niciodata, sau nu am bagat eu de seama.. pana acum parca scria doar "plata in curs de efectuare", si apoi se schimba in "plata emisa".... deci pana la urma pot sa ma bazez pe banii din noiembrie in zilele astea, nu?
ba da, asa a scis de fiecare data. dupa cum zicea si big in mod normal ar trebui sa avem plata emisa
OK, CRACIUN FERICIT, ne auzim dupa 28 dec. :)
Plată emisă :))
maine e deschis?
Se pare ca intr-adevar google a vrut sa faca un bine de Craciun :D
26 Ian Plată īn curs de efectuare.
Deci, in maxim 2 zile avem banii zic eu.
cam cand ar trebui sa apara "Plată īn curs de efectuare." pentru banii de pe luna trecuta (februarie) ?
(veniturile mele erau retinute, pana luna trecuta, cand am hotarat sa setez modul de efectuare al platii (am ales WU))
In general pe 24-26 ale lunii. Dar asta nu e ultima saptamana a lunii asa ca Google poate sa amane si pentru 30-31, desi ma indoiesc.
Mai tarziu de 26 nu am primit plata. Dar luna asta nici eu nu am primit inca banii.
Pip!
(de ce imi reduce CAPS-ul automat?)
plata in procesare...
sper sa vina pana vineri, dupa plec din localitate si mi-ar prinde bine banii :)
"Plată īn curs de efectuare" si la mine.
O mica intrebare, la mine in cont, la istoric plata, am asa:
-104,88 US$ liniuta din fata sumei, este doar o liniuta, sau este minus :| ?Cod:25 Mar Plată īn curs de efectuare -104,88 US$
da. prima plata :D
credeam ca e de rau :(
Merci mult !
e in progress pe linie, cred ca o sa vina pana pe finalul saptamanii sigur.
Nu il speriati :)
Vad ca e 26 si tot in curs de procesare. Mai asteptam.