-
arbitrage sites
Iata, mai exact la ce (probabil) se referea big. E vorba in primul rand de descurajarea siturilor de arbitraj (printre altele) printr-un "low QS" :
"Types of websites that will be penalized with low landing page quality scores:
* Data collection sites that offer free gifts, subscription services etc., in order to collect private information
* Arbitrage sites that are designed for the sole purpose of showing ads
* Malware sites that knowingly or unknowingly install software on a visitor's computer.
If we receive user complaints about ads for the types of websites listed above, the advertisers of those websites may not be allowed to continue running AdWords ads for those websites"
E un citat dintr-un post oficial Adwords de pe 18 Septembrie 2007.
-
-
deci blogurile in engleza merg bine ca ma bag sa fac unu cu un prieten daca merge !
-
Ma apuc de SEO baieti....dar usor usor ca nu prea am experienta in domeniu.M-am apucat intr-o joaca de webdesign cu un WYSIWYG de 25 de euro si acum nu mai pot sa ma las.Si mi-au bagat niste eBookuri in cap ca as putea trai din asta...ba Adsense ba Affiliates ba mai cine stie ce metode.Insa se pare ca e mai greu decat ma asteptam.Tare greu e sa misti masele spre paginile tale.
Incerc cu notiuni de SEO dar nu vreau paianjenii astia ai google-ului sa imi ridice rankul.Si vin si al naibii de rar....cam tot la 5,6,7 zile.
-
Am facut un test pt revisit-ul crawlerilor (neintentionat testul):
La inceput aveam site-ul Epic Warcraft - All Your World of Warcraft Needs pe care am pus tot continutul dintr-o bucata. Spiderii veneau aproximativ la 7 zile inapoi pe site sa vada ce e nou.
Am inceput sa adaug continut odata pe saptamana (cate un "guide" pe saptamana) si au venit odata la 4-5 zile.
Pe urma am inceput sa scriu cate un paragraf pe pagina prinipala in fiecare zi si acum imi vin crawlerii odata la 2 zile.
Totusi, s-ar putea sa fi influentat revisit rate-ul si vechimea domeniului si cresterea in authority.
-
si totusi ... care sunt cele mai bune siteuri... sau ce ati recomada tendinte pentru 2008 ?
- nume de vedete ?
- boli ( cancer , sida)
- auto ?
care sunt totusi cele mai bune siteuri pentru care anunturile de la google se platesc mai bine ?
-
cu .com!
Eu am avut site cu .ro si cand am trecut la .com incasarile au crescut spectaculos!
-
eu cel mai mult am primit 90c pe 1 click - site cu anunturi, romanesc. in rest, click-uri de 10-15c
-
1 Ataşament(e)
Voi ati mai vazut asa ceva ??? Am ramas tacanit de cap cand am vazut.
-
Lol, la CPM te referi? :) Super, dar CTR-ul scade proportional cu nr de impressions, deci si CPM-ul :( Oricum pare bine platit domeniul ^^