-
Daca alta banca nu am aici in oras , eu ce sa fac?:) Mai e Raiffaisen dar aia cer parca cel putin 30 de dolari in cont ca sa depui un cec si aia nu-mi convine.
Pfff pe cine sa sun si sa insist , ca odata la 2-3 zile ma duc la BRD si ii intreb :) si tot nimic.....sper saptamana asta sa intre....
-
Nu are nici o legatura cu BRD-ul. Conturile firmei le am tot la BRD si, cum ziceam mai sus, transferurile bancare din SUA ajung in maxim 2 zile, fara nici un fel de optiuni de urgenta. Probabil e ceva care ne scapa
-
bine cum zici tu, nu vrei sa intelegi... treaba ta! :rockon:
-
miromulus, luand in considerare numarul de cecuri pe care Google trebuie sa le plateasca, sa le expedieze, sa le confirme si apoi sa faca plata...cu un "bonus" legat de transport....cam ies 3 saptamani. :)
-
krumel, eu incerc sa zic altceva: cecul a fost platit. Acum problema e in mainile bancilor. Si in aceleasi conditii am primit banii in 2 zile. Oricum, problema e peste orice am putea face noi sa o rezolvam
-
Salutări, salutări... și bine v-am găsit!
Am și eu o întrebare, dacă mai e cineva pe-aci (pe subiectul acesta):
Am strâns și eu cent cu cent și până la urmă am pus de 70 Euro așa că cei de la Google au zis că-mi dau ceva bănuți. Dar cum n-am prea fost atent la detalii, am lăsat bifat în cont Cec - livrare standard și nu am trecut la metoda recomandată: Western Union Quick Cash.
Uite-așa m-am pomenit cu o hârtie acasă pe care scrie check și pe care sunt trecute datele mele.
Am zis: nu-i bai, las' că mă duc la bancă și iau banii! Doar că pe la toate filiale pe la care am trecut (BCR, CEC Bank, CitiBank) m-au lăsat cu ochii-n soare. Iau hârtiuța, se uită la ea, o întorc pe toate părțile și zic: nu știm ce este asta, noi nu avem așa ceva. Nu vă putem da banii... mergeți la... și mă trimit la cine-știe-ce-altă-bancă. Câteodată vine și soluție "salvatoare": fă-ți domne' cont la noi în Euro și spune-le ălora să-ți vireze bani în cont că noi nu știm ce este asta. De unde știm că nu e falsă?
Ce pot face? De unde pot ridica banii și cum? Poate să-mi explice și mie cineva pas cu pas ce trebuie să fac? Nu de alta dar de mai bine de 1 lună stau cu hârtia-n buzunar și nu știu pe unde s-o mai duc și am dat până acum bani pe benzină mai multe decât trebuie să încasez.
Mulțumesc anticipat!
O zi bună!