-
cat dureaza plata?
Cat dureaza sa ajunga banii din momentul in care G spune ca a efectuat-o? Cand imi trimit bani clientii din SUA ajung in maxim 48 de ore. Dupa cei de la Adsense astept de 2 saptamani (nu din momentul depunerii cecului, din momentul in care cei de la G au spus ca au efectuat efectiv plata)
-
3 saptamani din momentul depunerii cecului de catre mine, la BCR.
-
Au trecut la BRD de la momentul depunerii cecului. Suprinzator, hartia a ajuns la G in o singura saptamana. Banii cred ca-i cara cu roaba :))
-
sunt cecuri care sunt "descoperite" sau ceva de genu asta, nu exista garantie 100% pentru ele cum e cazul altor cecuri.
data fiind faptul ca ele vin din romania, pana ajung la gogulica trebuie verificate si rasverificate.... beside this, pana sa ajunga la citi bank in state, mai trec prin 1-2 banci din occident. de aceea dureaza 30 de zile. Personal va recomand sa lucrati cu BCR.
p.s. Vi se mai intampla ca functionarii de la banca sa se uite la cec la ca felul 23 ?
-
Apropo de toata nebunia asta cu zeci de zile de asteptare, pe cand se vor face si in Romania plati direct intr-un cont? Mi se pare mult mai firesc.
Noi avem contul de la Adsense facut pe persoana fizica, nu juridica - si nu pf autorizat.
Am doua intrebari : 1. este legal ca o persoana fizica sa incaseze astfel de venituri fara sa aibe PFA la noi in Romania?
2. Veniturile ltrebuie declarate la Finante pentru a plati 16% din ele? Daca nu le declari, se autosesizeaza vreo autoritate fiscala? Daca se autosesizeaza, ce se intampla?
Noi tot cu BCR -ul lucram si ei sunt foarte familiarizati cu Cecurile astea
-
FireEyes, ce vreau sa zic e ca cecul a ajuns la G si a fost achitat. Totul in aprox o saptamana (G zice ca e trimis banii oe 18 iulie, eu am depus cecul pe 11). Banii insa dureaza ceva mai mult sa vina.
-
Man, banii vin la tine prin 2-3 banci!
De la google au plecat dar pana ajung la tine mai dureaza!
-
Pentru acelasi comision primesc bani de la clientii din SUA si ajung in 2 zile maxim (tot wire transfer, singura diferenta fiind ca e contul pe firma). De ce de la G fac mai mult banii pe drum decat hartia?
-
Am depus cecul pe data de 27.06.2007 la BRD iar "Cecul achitat la: 11.07.2007" .
Din 11 Iulie pana astazi inca nu au intrat banii ...... :)
-
pai ce sa va fac ma daca va duceti la BRD ?
Sunt cei mai de kkt in materie de cecuri google ca sa nu mai zic ca au niste comisionae enorme!
pentru simplu motiv ca ceea ce incasezi tu acolo este alt fel de cec (normal)
cecurile google au alt regim si asa va dura mereu, chiar si in afara dureaza, nu numai in romania.
niciunde pe planeta asta cecul google nu va fi onorat pe loc.
seper ca am fost cat se poate de clar.
cat despre faptul ca nu ti-a venit din 11 iulie, suna-i, bate-i la cap, insista!
-
Daca alta banca nu am aici in oras , eu ce sa fac?:) Mai e Raiffaisen dar aia cer parca cel putin 30 de dolari in cont ca sa depui un cec si aia nu-mi convine.
Pfff pe cine sa sun si sa insist , ca odata la 2-3 zile ma duc la BRD si ii intreb :) si tot nimic.....sper saptamana asta sa intre....
-
Nu are nici o legatura cu BRD-ul. Conturile firmei le am tot la BRD si, cum ziceam mai sus, transferurile bancare din SUA ajung in maxim 2 zile, fara nici un fel de optiuni de urgenta. Probabil e ceva care ne scapa
-
bine cum zici tu, nu vrei sa intelegi... treaba ta! :rockon:
-
miromulus, luand in considerare numarul de cecuri pe care Google trebuie sa le plateasca, sa le expedieze, sa le confirme si apoi sa faca plata...cu un "bonus" legat de transport....cam ies 3 saptamani. :)
-
krumel, eu incerc sa zic altceva: cecul a fost platit. Acum problema e in mainile bancilor. Si in aceleasi conditii am primit banii in 2 zile. Oricum, problema e peste orice am putea face noi sa o rezolvam
-
Salutări, salutări... și bine v-am găsit!
Am și eu o întrebare, dacă mai e cineva pe-aci (pe subiectul acesta):
Am strâns și eu cent cu cent și până la urmă am pus de 70 Euro așa că cei de la Google au zis că-mi dau ceva bănuți. Dar cum n-am prea fost atent la detalii, am lăsat bifat în cont Cec - livrare standard și nu am trecut la metoda recomandată: Western Union Quick Cash.
Uite-așa m-am pomenit cu o hârtie acasă pe care scrie check și pe care sunt trecute datele mele.
Am zis: nu-i bai, las' că mă duc la bancă și iau banii! Doar că pe la toate filiale pe la care am trecut (BCR, CEC Bank, CitiBank) m-au lăsat cu ochii-n soare. Iau hârtiuța, se uită la ea, o întorc pe toate părțile și zic: nu știm ce este asta, noi nu avem așa ceva. Nu vă putem da banii... mergeți la... și mă trimit la cine-știe-ce-altă-bancă. Câteodată vine și soluție "salvatoare": fă-ți domne' cont la noi în Euro și spune-le ălora să-ți vireze bani în cont că noi nu știm ce este asta. De unde știm că nu e falsă?
Ce pot face? De unde pot ridica banii și cum? Poate să-mi explice și mie cineva pas cu pas ce trebuie să fac? Nu de alta dar de mai bine de 1 lună stau cu hârtia-n buzunar și nu știu pe unde s-o mai duc și am dat până acum bani pe benzină mai multe decât trebuie să încasez.
Mulțumesc anticipat!
O zi bună!