Daca nu is prea indiscret e vorba de site-ul din semnatura ta? Din cate am vazut eu ai numai reclame imagine, tu ai ales asa? Eu unul as incerca si niste text, eventual pozitionat mai pe mijlocul paginii.
Versiune printabilă
la 1200 de click-uri am 34$ cum vi se pare ?
numai site-uri .Ro
mie mi se pare extrem de putin.
Pai cam astia sunt banii care ii poti lua de pe adsense cu reclama din ro... eu nu cred ca am avut mai mult de 5 centi per click pe reclamele din ro...
la 1200 e groaznic de putin 34$ ...parerea mea,si 200$ erau putini la atatea clickuri
in zilele bune am media cam 10 centi pe click si in zilele mai proaste am media 5 centi pe click...
Page CTR e in jur de 4.5%
Voi cum stati?
Deci sincer va spun atat am la 1200 de click-uri (aproximativ) credeti-ma ca nu am de ce sa mint....
Click-urile astea le am intr-o zi din site-uri care au in total in jur de 16 k unici/zi....(e ceva trafic zic eu...)
Nu mai e deloc avantajos cu adsense asta....
Eu am incetat sa mai sper la minuni. cand erau siturile si mai mici castigam mai OK. Acum este pur si simplu dezastru. nu pentru ca nu se click-uie, dar pentru ca sunt atat de ieftine incat nu mai ajung niciunde. Folosesc Adsense din inertie, dar mai nou sursa de revenue a incetat sa mai fie de acolo.
1. Nu mai spuneti CTR-ul va rog, pentru ca este impotriva TOS-ului. Cine mai pune CTR-ul va avea infractiune.
2. Eu as spune ca un pret mediu per 100 clicks are fi cam 20-40 USD.