De la un timp deja e groaznic,inainte primeam si 2$ pe click iar acuma ...ajung sa primesc 3 centi pe 5 clickuri.Am tot schimbat reclamele si pozitia ..dar degeaba ..ce sa fac?ca asa nu ajung niciunde...vizitatorii sunt in marea parte din USA.Thanks
Versiune printabilă
De la un timp deja e groaznic,inainte primeam si 2$ pe click iar acuma ...ajung sa primesc 3 centi pe 5 clickuri.Am tot schimbat reclamele si pozitia ..dar degeaba ..ce sa fac?ca asa nu ajung niciunde...vizitatorii sunt in marea parte din USA.Thanks
Daca sunt US incearca CPA
smartpricing cred ca e un factor!
hmmm ..la aia m`am gandit si eu ..dar cum scap ?
Smartpricing se refera in mare parte la faptul ca vizitatorii siteului tau care apasa pe reclame si se duc la alte siteuri, nu sunt de nici un folos pentru aceste siteuri in sensul ca nu cumpara nimic, sau nu se inregistreaza.
Ma rog din punctul meu de vedere e vina lor ca nu stiu sa isi transforme vizitatorii in clienti, dar ce sa faci.
Practic tu nu prea ai ce face decat sa revizuiesti sursele de traffic, sau sa incerci sa schimbi keywordurile astfel incat sa iti para alte reclame.
Bafta.
esti bun frate eu nu am mai luat un click de vreo cateva luni :)
zce poti sa faci daca dupa ce schimbi keywordurile... tot iti ia in considerare ce vrea Google... pe mine ma termina cu ads despre agricultura... iar situl nu are nici o legatura cu agricultura (doar intro mica masura) :)
si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare si ma gandesc serios sa mai dau o sansa si neogenului. nu mi se pare normal ca la 1000 unici/zi sa nu mai scot nici macar 1 $
la mine,acuma e ceva mai bine,la 30-40 clickuri = 10$-13$
stai foarte bine ... ;)
la 1200 de click-uri am 34$ cum vi se pare ?
numai site-uri .Ro
mie mi se pare extrem de putin.
Pai cam astia sunt banii care ii poti lua de pe adsense cu reclama din ro... eu nu cred ca am avut mai mult de 5 centi per click pe reclamele din ro...
la 1200 e groaznic de putin 34$ ...parerea mea,si 200$ erau putini la atatea clickuri
in zilele bune am media cam 10 centi pe click si in zilele mai proaste am media 5 centi pe click...
Page CTR e in jur de 4.5%
Voi cum stati?
Deci sincer va spun atat am la 1200 de click-uri (aproximativ) credeti-ma ca nu am de ce sa mint....
Click-urile astea le am intr-o zi din site-uri care au in total in jur de 16 k unici/zi....(e ceva trafic zic eu...)
Nu mai e deloc avantajos cu adsense asta....
Eu am incetat sa mai sper la minuni. cand erau siturile si mai mici castigam mai OK. Acum este pur si simplu dezastru. nu pentru ca nu se click-uie, dar pentru ca sunt atat de ieftine incat nu mai ajung niciunde. Folosesc Adsense din inertie, dar mai nou sursa de revenue a incetat sa mai fie de acolo.
1. Nu mai spuneti CTR-ul va rog, pentru ca este impotriva TOS-ului. Cine mai pune CTR-ul va avea infractiune.
2. Eu as spune ca un pret mediu per 100 clicks are fi cam 20-40 USD.
imi explica cineva ce inseamna sau de la ce vine CTR-ul asta ? :"> :D
mai mult ca sigur...se pierdeau pe drum :))
Nu fiti asa siguri ca fura click-uri ...... Cel putin mie nu mi se pare ca ma fura .......am in jur de 60-80 click-uri pe zi pe un site cu neogen iar vizite in jur de 1000-1200
eu ma refeream la faptul ca adurile nu sunt atat de bine targetate ca cele de la adsense si in general adurile de la adsense au un ctr mai mare decat cele de la neogen.
Sincer?Nu vad si nu cred ca nici macar 1% sunt targetate ..... cel putin la mine ! :) Se afiseaza reclamele cum au chef :)) uneori se afiseaza si reclame imagine , desi am selectat doar reclame text .....
Am de 2 saptamani adsense , reclamele sunt targetate specificului site-ului meu dar am un CTR groaznic (21 click-uri/3500 vizite)
Una din reclame este pe mijocul paginii sub header ( deci la vedere) dar degeaba.
Despre valoarea click-urilor nu mai vorbesc.
In ritmul asta imi cumpar o bere din banii de adsense pe la craciun.
Ce as putea face pentru a imbunatatii CTR-ul ?
Oare sa fi revenit Gogu la vremuri mai bune?? Ce ziceti de acest CPM??
Dupa ce saptamanile trecute am avut un boom in $/click, de vreo 5 zile am ajuns in aceeasi ipostaza, ca cea a initiatorului acestui topic. A mai patit cineva la fel ??
Si eu am ajuns sa am pe site-uri straine, cam 5-7 centi pe click...
Cand pana acum 1 sapt. (de luni de zile), aveam $30 - $50 / click.
Nu am facut nici macar o schimbare. Ba culmea, traficul meu s-a dublat, deci si afisarile de Adsense.
Sa fie asta oare un semn al apropiatei recesiuni economice a SUA ??
P.S. Traficul mi-a crescut si mie, dar .... degeaba
Esti sigur? Am incercat o data sa construiesc un site targetat pe anumite high paying keyworduri si am obtinut cpc mediu de 1.5 - 2 $ / click, da 30$-50$ / click niciodata.
Oricum pana la urma am renuntat pentru ca nisa era prea mica iar adurile foarte specifice, ceea ce ducea la trafic foarte mic si ctr foarte mic. Cpc nu compensa aceste deficiente. Am vazut ca ies mult mai bine cu un cpc mai mic si ctr si trafic mai mult decat cu un cpc mare dar trafic si ctr foarte mic.
0. la ambele. Ma refeream la 30 de centi. Daca aveam click-uri de $50 x cam 500 click-uri pe zi cat am eu, acum cumparam Ilfov.Citat:
aveam $30 - $50 / click.
La mine clickuri sunt diferenta de la noapte la zi .
Am avut pe 4 clickuri 0.20$ iar apoi a sarit la 2 dolari si ceva .
Am avut cateva sute de vizitatori din SUA si cred ca clickurile din SUA sunt cele mai platite :)