E destul de ciudat. La mine pe ambele siteuri pe care le detin...
Sa fie din cauza ca in partea de sus a siteului apare reclama mai mare, atunci cand se intra dupa telefon?
Pe site-ul care am problema , si eu am reclama mare sus cand intri de pe telefon ... 300x250 .
24th June 2018, 14:32
florescualin
Citat:
Postat în original de SergiuB
Daca e "problema" asta la mai multi dintre voi, dar in acelasi timp doar pe anumite site-uri, e posibil sa faca Google un A/B testing cu confirmarea aia. Si de asta sa nu fie inca la scara mare.
Cunosc pe cineva care a patit acelasi lucru in urma cu un an si a facut redirect iar pe noul domeniu totul a fost ok. Am incercat sa fac redirect, sa pun reclame pe un domeniu nou si la fel face.
24th June 2018, 14:33
florescualin
Citat:
Postat în original de LuKian
Pe site-ul care am problema , si eu am reclama mare sus cand intri de pe telefon ... 300x250 .
Nu imi dau deloc seama unde ar fi problema. Ideea e ca ma scoate din sarite sa vad ca nu merge cum mergea.
25th June 2018, 11:37
Pancu
Citat:
Postat în original de florescualin
Nu imi dau deloc seama unde ar fi problema. Ideea e ca ma scoate din sarite sa vad ca nu merge cum mergea.
Chestia asta e de multi ani (cel putin 5) si se intampla pe siteurile unde reclamele sunt puse inselator, deci cu sanse mari de invalid clicks.