-
Cateva sfaturi
Salut baieti, nu am mai intrat de mult pe forum... tocmai ce am terminat cu liceul si am ceva timp liber (deocamdata)
Si vreau sa stiu si eu cateva lucruri despre Adsense.
Vreau sa fac cateva blog-uri/site-uri si am cateva intrebari.
Pe ro (continut in romana) cum merge treaba? De cate viz/zi as avea nevoie sa fac 0.50-1 E/zi. Pe international cum e?
Pentru inceput ce recomandati? Domeniu sau e ok si Blogger-u de la google?
Dupa cate posturi(cat continut) sa fac o cerere la adsens la google ca sa fiu sigur ca o sa fie acceptata?
Daca mai aveti ceva de adaugat, eu sunt numai urechi.
Multumesc !
-
Salut,
Ca sa faci 1 euro pe zi ai nevoie de aprox 500 unici pe zi si un bounce rate de 50%. Cu acelasi trafic pe international poti faci aprox 3 euro. Nu conteaza ce alegi, blogger sau wordpress, conteaza sa fii relevant, sa oferi calitate si sa ai o concurenta pe care sa o poti bate. Conteaza oricum si nisa, sunt cuvinte cheie mai bine platite si alte foarte prost platite.
Cam dupa 10-20 posturi poti aplica pentru adsense. Nu asta e asa importanta, ideea e sa ai macar 50 trafic altfel daca vine unu si iti da 3 clickuri pe zi la un trafic de sub 10 vizitatori se vor considera clickuri invalide si bye bye cont.
Pari destul de nepregatit. Iti recomand sa mai citesti diverse tutoriale pe net despre adsense inainte sa te apuci de treaba pentru ca altel pierzi timpul degeaba.
Eu am avut cam 5 siteuri banate pana sa imi dau seama ca vanzarea directa e mult mai avantajoasa decat adsense. Sunt prea multe de zis ca sa pot acoperi intr-un singur post.
-
Vanzarea directa? Zici de reclamele de la afiliere?
Daca ai timp, dizpoziti si chef putem sa vorbim undeva pe un chat sau ceva :)
-
Vanzare directa inseamna sunat client " buna ziua, sunt ionel de la site-ul cartofi prajiti punct ro, observ ca vindeti ulei de floarea soarelui, v-ar interesa o oferta de promovare pe site-ul nostru" Primul client o sa spuna nu, tu mai bei o gura de cafea si suni urmatorul client si tot asa :)
Fara suparare dar nu merge asa cu chat :) Eu nu am timp sa ofer mentoring pe chat. Ti-am spus si in primul post, cauta informatii pe internet, surse sunt suficiente trebuie doar vointa si multa multa multa multa munca ca sa ajungi sa castigi bani.
-
Aha, multam de sfat.
O alta intrebare.. mai prosteasca ea asa. Cu acelasi cont de adsens pot pune reclame pe toate site-urile sau trebuie sa fac o noua cerere pentru fiecare site/blog in functie de continut?
-
Din momement ce esti aprobat poti pune reclamele pe ce site doresti.