De luna asta mi-a aparut optiunea EFT pe contul de firma.
Versiune printabilă
a trebuit sa dau declaratii scrise la banca pentru bani :) m-au sunat de la transilvania ...cica google nu a pus numele beneficiarului (adica yo)
Si la mine vad ca in sfarsit a aparut: Automatic payment: Western Union. 2799102913. Status: Issued , dar cineva zicw aca nu mai e nevoie de MTCN, insa la mine e trimis si el.
@Rapsodia - Probabil s-a referit la ID client. MTCN-ul este obligatoriu, chiar Google iti spune ce sa ai la tine: Cartea de Identitate si MTCN-ul.
Probabil, eu oricum ma duceam cu nota lor de plata tiparita, o da deam la BRD si eram rezolvata in 2 minute! Chiar sunt curios ce o sa spuna fiecare despre plati in functie de banca. Poate asa aflam unde e mai rentabil. Daca merge la BCR ar fi super, oricum am cont si in lei si in euro, internet banking deci te rezolvi de acasa.
Da, e normal sa faca plata imediat dupa data de 20, stii ca mai nou s-a prelungit data pana poti bloca plata pe luna in curs, inainte era 15 a lunii, acum e 20, inseamna ca in 20 trag linie si cum o fi ramas putini cu plata prin WU, isi fac acum treaba mult mai repede si platesc pe 21 cam la toti :D
Azi sa emis si la mine prin WU, iar la informatii plata apare un camp in plus: TVA IE 6388...
Stie cineva ce reprezinta?