-
Nu cred sa fie de vina scaderile de buget.Din cate am vazut si la alte retele a fost o problema in noiembrie,decembrie cu raportarile.In sensul in care unul dintre partenerii google a raportat click-uri dublu fata de cat era normal.
Intr-adevar problema este pe us/canada/uk.
Aceasta problema a fost confirmata de Chitika si din cate stiu ei sunt parteneri google pe cateva tari.
confirm raportul de 0,4 decembrie la 0,1 acum.
-
eu nu cred ca o sa mai vedem in 2013 castiguri lafel ca in 2012 de la adsense....
-
A inplementat cineva solutia de aici? in care puteti trece care din cele bannerele de pe site au relevanta cea mai mare? eu am pus astazi pe un site si sunt curios care va fi rezultatul. Rata de CPC la mine e mai mare pe unele site-uri si mai mica pe altele in functie si de importanta lor. e normal sa fie mia mica unde si relevanta e mult mai mica pentru reclamele afisate. De exemplu pe un site cand puneam reclama din 2 parele pe imbracaminte aveam 300 de click-uri zilnice, in schimb pe adsense am 20-30 de click-uri. Problema e ca din 2000 de click-uri livrate in 2 parale pe acelasi banner nu am reusit sa fac nicio vanzare asa ca tot pe adsense vad solutia in momentul de fata.
https://support.google.com/adsense/b...0005&ctx=topic
-
La mine de 2 zile a inceput sa creasca valoarea medie a click-ului, a crescut cu 50%, mai are putin si va ajunge la valoarea din noimebrie
-
Google Earnings Show Halt Of CPC Decline, At Least Temporarily
si la mine a crescut de azi, a ajuns 0.06, pana ieri era 0.04 centi
-
:)) probabil pentru ca a crescut salariu minim pe economie :)). Apropo ce rata de click aveti? sau este vreo rata de click in care ar trebui sa ma incadrez?
-
si la mine a crescut de doua zile, aveam de dimineata cpc de 0,10 pe siteuri romanesti, insa pana seara scadea la 0,05. ciudat
-
Firmele care cumpara publicitate au cheltuit bani multi in decembrie, ianuarie este o luna mai,slaba, o sa isi revina.
-
O scadere a CPC am simtit-o si eu,probabil ca se investesc foarte putini banii in aceasta perioada pentru publicitate...a
-
Foarte putini bani in publicitate?
Eu am costuri aproape duble la Adwords incepand din ianuarie (din crestere de CPC, care s-a cam dublat). Alte 2 conturi pe care le monitorizez au cam aceeasi situatie.
Nu se datoreaza intrarii unui concurent sau altul, e generala, pe nise multiple.
Nu stiu ce face Google, realmente.
Un soi de explicatie posibila ar fi, datorita unor scaderi masive ale vanzarilor in ultimele 2-3 luni, mai multe firme au inceput sa liciteze, eventual chiar in pierdere (poate chiar doar ca sa vanda ceva si eventual sa aiba ce arata patronului).