Problema sta in felul urmator ,la o verificare in urma cu vreo 2 ore aveam 90 centi ,iar acum cand am verificat erau 75 centi.Cum este posibil asa ceva ?
Edit : Dupa ce am facut acest topic am mai dat un refresh si sunt 68 centi ,ce se intampla ?
Versiune printabilă
Problema sta in felul urmator ,la o verificare in urma cu vreo 2 ore aveam 90 centi ,iar acum cand am verificat erau 75 centi.Cum este posibil asa ceva ?
Edit : Dupa ce am facut acest topic am mai dat un refresh si sunt 68 centi ,ce se intampla ?
Citat:
Da mai multe detalii, e posibil sa fie vorba despre clickuri nevalide... si pentru 30centi lipsa te alarmezi asa?
:) Nu este vorba de bani,doar ca nu inteleg fenomenul,de ce mi-a arat o suma iar apoi a inceput sa scada... mai multe detalii ,cum ar fi ?
sunt venituri estimate, asa spune google acolo , si sunt doar cativa centi
Uite ce zice nea googleCitat:
Veniturile finale pot fi ușor mai scăzute decât veniturile estimate
Citat:
Discrepanțele se pot datora clicurilor sau afișărilor nevalide din cont. Un nivel ridicat al activității nevalide are de obicei drept cauză probleme legate de sursele de trafic sau de implementarea anunțurilor. Vă recomandăm să consultați ghidul pentru începători și sfaturile pentru prevenirea activității nevalide pentru mai multe informații.
Ai datorii la stat.
O sa mai scada, sa nu te miri daca o sa vezi in mai multe zile acelasi lucru, se intampla si la case mai mari.
Trebuie sa ai rabdare sa vezi veniturile finale, pana atunci este doar estimativ.
Ok,am inteles,m-am documentat si eu mai bine intre timp ,i-am contact si pe cei de la adsense ,am observat ca si ei recomanda sa fie anuntati in astfel de situatii,intradevar nu este vorba de o suma mare de bani,pe mine ma ingrijora mai mult situatia pentru ca nu cunosteam situatia click-urilor nevalide.
@dary5ro am luat in calcul si recomandarea ta,cea cu reclama sub player,si am corectat site-ul.