-
Se mai intampla si chestii de genul asta, veniturile in adsense sunt estimate si poate au estimat gresit un click apoi s-au corectat. La finalul lunii se vad exact castigurile, uneori sunt mai mici decat estimarile, alte ori sunt mai mari. Eu am avut pana la 20 euro diferenta intre estimat si castiguri reale la finalul lunii.
-
Da,i-am contactat pe cei de la adsense,prin formularul special pentru astfel de situatii si nu am primit niciun raspuns,la 2 zile dupa ce am deschis topicul acesta mi sa intamplat iar aveam 3,33 iar dupa aproximativ o ora aveam 1,33 ,dar acum am inteles cum sta treaba.Nosfer,sunt sigur ca de cele mai multe ori etimarile sunt mai mari decat profitul real ... in fine.
Din cate am inteles astia de la adsense mai baneaza si aiurea utilizatorii,eu n-am primit nicio plata pana acum sunt curios daca voi mai ramane in sistem,eu joc corect ,nu am dat absolut niciun click pe nicio reclama niciodata,i-am contactat atunci cand am observat probleme,din punctul meu de vedere sunt curat si cinstit,acum sa vad care e si parerea lor,oare ce vor nascoci.
Mai mult,am deschis topic pe acest forum de specialitate pentru a cere sfaturi celor care stiu mai bine de cat mine cu ce se mananca acest serviciu,si am incercat sa respect toate recomandarile lor,dar acum totul depinde de ei.
-
Cat timp nu incalci nimic din ToS nu o sa ai probleme.