S-a rezolvat si la mine, am cheltuit banii fara probleme :), in 10min sau dus pe colocare, reinoire domenii...
Versiune printabilă
S-a rezolvat si la mine, am cheltuit banii fara probleme :), in 10min sau dus pe colocare, reinoire domenii...
Confirm si eu. Dupa o ora, dupa ce am completat formularul, mi-au "bagat" banii : )
aceasi problema si la mine ... nici nu apare PIP >
Am completat si eu acum 2 ore formularul din nou si observ ca acum apar veniturile neplatite (e interesant ca apar cu minus ) . Plata apare efectuata din data de 24 la mine dar abia acum a aparut . Deci clar au o problema cu afisarea dar platile se efectueaza normal
Acel minus reprezinta click-urile invalide. Mie mi-au tras 8E.
Pana la urma acest formular trebuie completat?
https://www.google.com/adsense/suppo..._history_issue
si la mine apare in sfarsit plata. Ea cica a fost efectuata pe 24 si finalizata tot pe 24, dar abea acum dimineata mi-a aparut in cont. Aseara pe la 12-1 nici macar PIP nu aparea...
@RoManiac: eu am completat formularul asta (la fel ca multi altii de aici)
A aparut si la mine plata, insa am o problema in "Statement of Earnings". Cica "Payment To:
UNITED STATES "
Adica ce vrea sa spuna?:))
Imi sunt afisate celelalte informatii corect (sper ca si MTCN-ul e corect ... ca altfel degeaba imi apare plata), insa...United States?:)
asa am si eu ... dar am scos banii fara probleme.
Cred ca asignarea banilor se face manual. Oricum daca vedeti bine plata a fost initializata pe 24 .. doar frontend-ul e bushit complet ....
ce pot sa zic .. bine ca am putut scoate banii...
cred ca au angajat o gramada de chinezi care sa faca platile .
La mine tot asa ...nici macar PIP