nici la mine nimic....
@Cristian E. tu ai avut mai intai PIP sau ti-a aparut din prima plata efectuata?
Versiune printabilă
nici la mine nimic....
@Cristian E. tu ai avut mai intai PIP sau ti-a aparut din prima plata efectuata?
Status update: Plata efectuata la mine.
plata efectuata si la mine..
Mi-au raspuns la problema in limba romana,imediat dupa ce mi-au trimis datele de retragere a platii.
Cod PHP:Bună xxx,
Vă mulțumim pentru mesaj.
Am examinat contul dvs. și se pare că s-a produs o eroare la sincronizarea sistemelor noastre. Deși veniturile dvs. se acumulau în sistemul nostru, ele nu erau afișate în contul dvs.
Am rezolvat această problemă, iar veniturile dvs. se reflectă corect în cont.
Dacă soldul contului dvs. este mai mare decât pragul de plată și nu aveți suspendări de plată în cont, veniturile vă vor fi plătite în conformitate cu planificarea noastră de plată.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
Suma incasata fara probleme.
La ce adresa ai trimis mail? mie nu imi apare nimic decat Balance at end of September €0.00
in cat timp v-au raspuns la solicitare ?
adresa e cu,cateva posturi mai in urma.
in aprox 48 ore mi-au raspuns.
mie mi-au raspuns in cam 8 ore de la aplicare.
Atentie .. trebuie sa le sesizati aceasta problema.
Din cate imi dau seama se rezolva manual.
Imediat ce mi-au raspus mi-a aparut plata in cont.
Link-ul catre formularul de activare este urmatorul :
AdSense Help
Parerea mea e sa il folositi cat mai repede ca sesiunea de plati se inchide cat de curand. Eu nu credeam ca mai voi primi plata luna aceasta ...
S-a rezolvat si la mine
Am completat acel formular azi.Citat:
Salut Gabriel,
Vă mulțumim pentru mesaj.
Am examinat contul dvs. și se pare că s-a produs o eroare la sincronizarea sistemelor noastre. Deși veniturile dvs. se acumulau în sistemul nostru, ele nu erau afișate în contul dvs.
Am rezolvat această problemă, iar veniturile dvs. se reflectă corect în cont.
Dacă soldul contului dvs. este mai mare decât pragul de plată și nu aveți suspendări de plată în cont, veniturile vă vor fi plătite în conformitate cu planificarea noastră de plată: https://www.google.com/adsense/suppo...answer=65090#3.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense