Si la mine a crescut cu aproape o treime...probabil se fac ceva modificari la adsense...:rolleyes:
Versiune printabilă
Si la mine a crescut cu aproape o treime...probabil se fac ceva modificari la adsense...:rolleyes:
Ceva sigur este in lucru. La mine cresterea nu a fost organica, ci foarte brusca, de-asta ma face sa cred ca este ceva ce tine de Adsense si calculele lor. Nu de advertiseri sau de faptul ca vine un alt sezon.
Și la mine s-a mărit CPC-ul pe nișa filme, undeva la 0,05 eurocenți.
O posibila influenta poate sa aiba schimbarea numelui (si logo-ul din unitatile de reclame) din AdSense in AdChoice, New in-ads notice label and icon - Inside AdSense
Acest lucru mi sa intamplat si mie tip de 2 zile .. poate fi o banalitate dar acum vad ca totul a revenit la normal.
Da subscriu la aceste fapte.
Luna mai a fost o luna foarte buna dar ma uit si observ ca luna iunie e si mai buna , eCPM-ul avand o valoare de +1.18 $ fata de luna mai.
Ma gandeam ca e din cauza unor lucrari la niste saituri unde mi-am imbunatatit foarte mult timpii de incarcare ai paginilor.
Concomitent insa mi-a crescut si CTR-ul cu o valoare semnificativa. Oricum fata de lunile anterioare lunii mai eCPM-ul s-a dublat acum in luna iunie.
si l-a mine au crescut toate. cpc, cpm (de vreo 3,4 ori), insa mie mi s-au dublat brusc si numarul de vizitatori unici, si nu imi explic cum.
Eu cred ca e un bug :))
Mai bine nu mai discutam si lasam asa, sa se adune, poate nu isi dau seama :D
@Kidu, majoritatea vizitatorilor vin de pe google sau alte siteuri, doar ca nu stiu cum de am crescut in cautari la google peste noapte. poate datorita politicii de copyright, altfel nu imi explic.