Nu conteaza cum arata, depinde in ce vrei sa bagi banii si ce vrei sa faci cu el, pentru ce il ti. Adsense ?
Versiune printabilă
Nu conteaza cum arata, depinde in ce vrei sa bagi banii si ce vrei sa faci cu el, pentru ce il ti. Adsense ?
@Pancu el ne-a intrebat doar si eu i-am dat raspunsul meu. Nu am niciun motiv pentru a sta pe siteul lui si a nu intra pe cinemagia. Absolut niciunul. Siteuri facute pentru adsense sunt multe. Siteuri facute pentru utilizatori si apoi monetizate sunt putine.
Si atunci care e rolul acelui website? Ca nu exceleaza la niciun aspect. Design nu, programare nu, continut nu... Adsense? Crede-ma, nu o duci mult cu adsense pe siteul asta. Si crede-ma, faci un bine internetului daca te apuci altceva decat de siteul ala.
Bine ca esti tu mare webmaster , out
Off: final destiny ( Cristi G. ) vei avea mereu de comentat in ceea ce priveste altcineva ( avem vechi antecedente ), ai si tu 19 ani si vorbesti de parca ai fi mare programator, te ei de alti.Fa-ti viata usoara, lasand arogantele acasa.
Referitor la site "http://filme.onsky.ro/filme-animatie/48-igor-2008-filme-online-gratis.html" url asta are filme-online-gratis.html , dar nu oferi filmul gratis si nici online, deci un dezavantaj la adsense + pacalesti google.
Categoria subtitrari, ar trebui ca oamenii sa le downloadeze, deci NU ( nu cred ca le faci tu ).
Continutul tau nu este unic ca de exemplu.
Filmul : Filme Online - Smokin Aces 2: Assassins Ball daca cauti pe google ce ai tu in descrierea filmului gasesti pe o sumedenie de site-uri : Pana in momentul in care FBI-ul a dezvaluit un complot de a-l ucide, in care au fost implicați cei mai cruzi si nemilosi asasini din lume, Walter Weed nu a fost decat un modest functionar de birou, care nu atra - Căutare Google
Daca vrei ceva calumea, fa ceva curat, continut unic ( invata din ce greseli am facut si eu ).
Sunteti glumeti, baietii. Cine a spus ca sunt eu mare webmaster? Poate ca sunt, poate ca nu. Eu nu va inteleg absolut deloc. Postati aici, cereti o parere, iar cand primiti una negativa, sariti cu criticile ca cine suntem noi, ca noi nu suntem cine stie ce webmasteri, ca nu stiu ce. Pai mai baieti, vreti sa invatati din greselile voastre sau vreti sa ramaneti asa si sa va zica vreo 2 copilasi de 13 ani ca siteurile voastre sunt foarte misto?
Acceptati realitatea asa cum este ea si accepta faptul ca siteul tau este USELESS. Nimeni nu e interesat sa vada pe un site un trailer luat de pe youtube si doua fraze din film si cu inca vreo 3 adsense + 1 pop-up pe langa. ABSOLUT NIMENI. Uita-te la cinemagia, fa-ti ordine in ganduri, cauta-ti un partener, 2, 3...Si daca tu crezi ca esti in stare sa faci ce exista pe cinemagia in momentul asta, go on. Nimeni, absolut nimeni, nu iti va mai reprosa nimic daca vede munca serioasa. Ce ai tu acum pe stie nu e nici pe departe munca serioasa.
Si comparatie, intre cinemarx.ro si siteul tau:
filme.onsky.ro/filme-animatie/48-igor-2008-filme-online-gratis.html
Igor - Igor - CinemaRx
@Play fun, hai sa nu deschidem un subiect de cearta, ca nu stiu care din noi iese mai rau. Ma iau de cine incearca sa faca bani pe internet nemuncind. Banii se fac muncind si fiind serios. Ca de covrigari e plin si pe online, stai linistit.
P.S. 18 ani am, nu 19. Am fost si eu asa, am vrut sa fac siteuri de filme, de meciuri online si toate bazaconiile. Noroc ca existau unii care au avut timp sa imi arate ce e bun si ce nu e bun pe online.
Off: "ca noi nu suntem cine stie ce webmasteri" , ma refeream doar la TINE ( ai si tu 19 ani si vorbesti de parca ai fi mare programator, te ei de alti.Fa-ti viata usoara, lasand arogantele acasa. )
Prin ce ai spus tu "Nu imi place, deci nu." ce vrei sa inteleaga ? Ca daca nu iti place tie CLAR NU !
I-am dat un sfat prietenesc, "Daca vrei ceva calumea, fa ceva curat, continut unic ( invata din ce greseli am facut si eu )."
"Ma iau de cine incearca sa faca bani pe internet nemuncind. Banii se fac muncind si fiind serios. Ca de covrigari e plin si pe online, stai linistit." Crezi ca iti ia banii un site USELESS care nu prezinta interes absolut nimanui ?
Referitor la topic-ul deschis de mine "Despre adsense pe cuvantul filme" , omu ne-a intrebat daca il poate accepta adsense prin ce are el acolo, nu tea intrebat pe tine daca iti ia bani, daca bani lui sunt nemunciti...