pentru Prahova nu este. eu nu l-am gasit in lista http://static.anaf.ro/static/10/Anaf...11/Prahova.htm
Versiune printabilă
pentru Prahova nu este. eu nu l-am gasit in lista http://static.anaf.ro/static/10/Anaf...11/Prahova.htm
Da ma băiatule și dacă tu faci pe an 4000 de lei și plătești impozit la norma de 8040 lei, ce afacere ai făcut cu PFA-ul cu norma de venit? Plus ca trebuie sa plătești și la Pensii 220 lei lunar(dacă nu ești angajat).Daca ai PFA în sistem real și nu faci 8040 lei pe an nu mai ești obligat sa plătești la Pensii. Sau am înțeles eu greșit ceva în ce privește minimum normei care poate fi declarata la PFA cu norma de venit?
Pana in momentul de fata nu am observat nici un caz de genul, am prieteni care castiga 500-700 euro din Adsense si nu au nici un fel de problema cu statul, cand or fi sume de 5000-10,000 lunar atunci poti sa-ti faci griji, nu pt. cateva sute de euro!
Va veni o zi când Statul se va trezi din prostie și va cere rapoarte pe ultimii ani de la Western Union în care expeditorii sunt persoane juridice, cum este Google Irland, de unde ne vin noua banii.
Eu ma refer la sume de peste 1000 euro, nu la 300 lei pe luna(4000 pe an). Sub 500 euro nici nu imi pun problema de declarat absolut nimic.Citat:
Da ma băiatule și dacă tu faci pe an 4000 de lei și plătești impozit la norma de 8040 lei, ce afacere ai făcut cu PFA-ul cu norma de venit?
pe cine intereseaza sa faca bani cu adsense.....va pot ajuta ....cauta-ma ..PM sau add yIM: marius_kyu
Ziua aceea va veni candva dupa anul 2348. Momentan, in anul de gratie 2011, statul roman - mai precis clasa de oligarhi care profita de el - este dependent de remiterile capsunarilor facute in special prin WU, ca bolnavul aflat in coma de perfuzii. Daca statul se va apuca sa isi bage nasul in activitatea WU, chiar si numai in cazul pj, ar colapsa a doua zi, pentru ca nimeni nu ar mai folosi WU. Pentru WU la nivel global ar fi o pierdere minora. Pentru Romania ar echivala cu o recesiune lunga.
In alte tari nu sta nimeni sa analizeze ce face WU. Banii negri sunt scosi la suprafata pe alte cai. De exemplu, cine isi cumpara o anumita masina sau o anumita casa e imediat luat la intrebari de fisc. Acum insa, chiar ma indoiesc ca 99,99% din webmasterii din Romania isi pot cumpara o masina mai deosebita sau isi pot ridica o casa a la Videanu din banii din Adsense. Majoritatea probabil folosesc banii pentru un suc si-o ciunga.
deci pana la urma nu o sami mai fac griji ca vine fiscul peste mn pentru 100 $ care ai fac eu luna din adsense
Pentru 100$ nu, stai linistit.
@kevinro ... mare dreptate ai... :) Dar totusi, statul ar putea cere asa ceva celor de la WU? Adica, totusi, sunt MILIOANE de tranzactii...cine sta sa le verifice pe toate?