Dar nu prea stiu engleza...:| Ceva in romana nu este?
Versiune printabilă
Dar nu prea stiu engleza...:| Ceva in romana nu este?
Foloseste google translate, chinuie-te. Doar nu vrei sa-ti dam totul mura-n gura.
P.S. No offense, dar pt 10 eurocenti pe zi chiar merita sa te chinui cu goagal? Fa un site serios, creste-l..si abia apoi gandeste-te la venituri.
P.S2. Mai treci pe la orele de romana.
Eu am in lista de filtrati peste 200 de url-uri, deci nu este limita de care spui.
Limita de 200 era la canalele pe care poti sa le creezi (nu la url-uri filtrate), insa am auzit pe aici ca era care a ajuns aproape la 200 de canale in cont, iar in cateva zile i-a fost marita limita la 500 de canale de catre echipa Adsense.
Exista o limita de 200 de url-uri filtrate, dar se pare ca in 2009 au marit-o la 500. Informatia mea era invechita, mersi pentru atentionare (+rep)
Se pare ca cei de la google nu au vrut sa anunte pe blog schimbarea asta ca sa nu se ingramadeasca toti pe ea.
Anuntul facut de un reprezentat google pe webmaster world aici.
Si ca sa fie clar, ma refer la URL-uri filtrate (competitive ad filter) nu canale.
Acum am marit numarul de vizitatori inscriind blogul in directoare si primesc cam 15 click/pe zi (adsense) si fac cam 0.40 euro.. :P
Daca vrei sa castigi mai mult pe un site cu continut in limba romana iti trebuie vizitatori mai multi.
Daca nu ai reclame relevante pentru continutul afisat vei avea CTR si CPC mic.
Scoate "Apicultura video" de deasupra unitatilor adsense tip imagine pentru a nu fi banat de Google Adsense.
Am scos "Apicultura video", momentan mi-am facut un barem inscriu in 5 directoare pe zi blogul si scriu 1 articol.. Nu am inteles propozitia asta: Daca nu ai reclame relevante pentru continutul afisat vei avea CTR si CPC mic. adica daca nu sunt reclame in bannere cu tenta apicola? si ce pot sa fac eu in privinta asta?
Asta si fac de o saptamana scriu 1-2 articole pe zi si a crescut traficul simtitor de la 30/zi am ajuns azi la 200/zi :D si castig adsense 1 euro :) si daca scri cuvantul apicultura pe google blogul meu apare al3lea... peste cate alteva site-uri importante .. :P Cred totusi ca are potential imi pare rau ca nu l-am facut pe domeniu .ro ..