Cat castigi din adsense si de pe ce site !
Eu de exemplu castig :
1. 100 $ de pe www.tvmanele.net
2. 70 $ din www.tv-onlinefree.com
3. 70 $ din www.videoclipuri-manele.blogspot.com
Versiune printabilă
Cat castigi din adsense si de pe ce site !
Eu de exemplu castig :
1. 100 $ de pe www.tvmanele.net
2. 70 $ din www.tv-onlinefree.com
3. 70 $ din www.videoclipuri-manele.blogspot.com
eu sunt la 20cm records dar nu-mi place sa ma laud cu marimea. Din AdSense abia fac bani d-o pita si e bine sa te feresti de curiosi in online :) n-as prea crede ca faci atat cu alea, mi se par foarte crappy toate 3 site-urile si te-as sfatui sa te-apuci si tu de niste proiecte mai serioase.
ceva fara manele maybe? cred ca m-as face de rusine la un meeting cu persoane din online daca my biggest project ar fi legat de video manele :). acum no... nu e cu suparare, dar asa-s eu mai critic putin. Mi s-a pus pata cand am vazut tema aia vortex de la rocket theme pe care sunt destul de sigur ca nu ai cumparat-o.
cineva trebuie sa se ocupe si de manelisti :)
frumos, eu castig asa.
1. 1040$ de pe www.gutanambaroane.net
2. 810$ de pe www.florinsalamsiafacutfirmasivindesalam.com
3. 12$ de pe fernandocaransebesnambaroanemanele.blogspot.com
la site-ul de la punctul 3 mai e de lucrat ca sa-l aduc nambar oane si sper sa castig vre-o 200$
facem parteneriat?
nici macar nu exista siteurile astea !
In primul rand postul care l-am creeat eu se refera la altceva si nu neaparat sa imi criticati mie siteurile ... nu este postul pentru siteurile sau domeniu meu de activitate online .. imi pare rau ca mentalitatea voastra e asa si acum imi pare rau ca am deschis postul asta !
Acum doar nu crezi ca toata lumea se duce la conferinte & stuff. Unii poate ca au target 200$ si sunt foarte multumiti cu aia. Altii au target 1000$, iau 100$ dar au proiecte mari. Nu este totusi bine sa dai cu parul in stanga si-n dreapta mai ales daca nu cunosti persoanele.
Sunt destul de multi pe seopedia care nu fac nici aia 2-3 sute$ pe luna ca el, dar au gura mare.
Eu garantez pentru seriozitate lui Matican chiar daca site-urile lui sunt neconventionale. Din cate stiu are cunostinte seo la un nivel mediu si cred ca sunt lucruri pe care multi de aici pot sa le invete de la el.
Cat despre afisarea castigurilor adsense cred ca a facut o greseala, poate vorbeste cu un moderator sa le stearga.
acest thread nu cred ca-si are rostu ... pentru ce e facut ? sa zic ca fac xxxxx$ pe luna ?
E important ca omul face siteuri pe teme care ii plac. Daca ii plac manelele nu vad care e problema.
Daca ar plati adsense 10$ pe click la reclame cu manele cred ca si-ar face o multime de membri siteuri pe aceasta tema .
Chestia cu manelele e ok, e un produs cu mare potential si de mare cautare iar el il exploateaza/consuma facand bani din el. E totul logic.
Nu am nici o treaba cu acest topic, nu ma deranjeaza nimeni,nu ma intereseaza nimic de aici, nici o persoana, etc, intelegeti voi ideea...
Ce vreau e sa-i spun, e doar pt evolution: de fapt lucrurile stau altfel, site urile nu se fac dupa cat plateste google per cuvantul acel cheie, ci altfel per numarul de cautari si vizite la acel cuvant cheie. [aici ma refer la persoanele care scot siteuri dupa cum bate vantul]. Daca jocuri, cancan, otv, elodia, pitipoance , cocalari si manele sunt cuvinte cautate, apar ca cipuercile mii de site-uri ratate . Ti se pare ca se plateste mult pe cuvinte cum ar fi "pitipoance" sau "otv" ? Nu, si sunt o multime de siteuri , cate stele pe cer.
I rest my case...
Ai site de genul asta ca sa stii cat se plateste? Doar presupui. Afla de la mine ca "OTV" se plateste binisor pentru .ro :)
Intelege ca iubitorii de manele iubesc sorcovele astea. Unele lucruri care nu ne plac noua, lor le plac, dar nu intru in detalii.
Daca zici tu.
E simplu de aflat mai Danielu, intru pe un site de genu otvlive.orice si vad ce reclame are pe site de la google, si din moment ce vad afisate doar campaniile care dau doar un cent trag singur concluzia, dar daca tu zici ca OTV se plateste mai bine, ce sa zic, oi avea tu dreptate.
Nu conteaza din ce domeniul este site-ul, conteaza sa mearga bine afacerea!
Daca se cauta comunitati cu gay de ce sa nu fac un forum despre gay? Aici se vede diferenta dintre oportunisti si fitosi.
Prefer sa ma agat de domenii .ro cu trafic mare si domenii .com cu trafic mic spre mediu dar cu castig mai ridicat.
au facut altii deja site cu fernando si deja il vand aici.
Am zis bine comparand cu alte site-uri romanesti, unele chiar nisate. Din proprie experienta iti spun ca este mai bine platit decat un blog personal. Faptul ca tu vezi anumite reclame si le "testezi" iti spun ca nu este relevant pentru castigurile obtinute de mine. Insa nu poti sa spui toate secretele nu?
Eu stiu destul de multi oportunisti din astia cu o multime de site-uri bazate pe trend care reusesc sa aiba un venit constant. Dispare acel ceva, pentru ei apare altul samd. Oare putini au facut bani dupa Boom-ul Obama?
In fine eu ti-am inteles foarte bine punctul de vedere.
Insa trebuie sa intelegi ca nu toti fac site-uri cu si despre ce le place. Multi fac asta doar pentru bani si cu asta basta. Daca vor castiga sau nu, este treaba lor.
@Danielu, nu stiu, in mare cred ca am inteles la ce te referi. Oricum in mare, castigul acestor gen de site-uri se bazeaza si pe "calitatea" proasta a vizitatorilor, acel gen de oameni care dau click pe tot ce prind. Incetul cu incetul advertiserii se prind si daca nu obtin rezultatele dorite vor bana aceste site-uri ca sa zic asa.
P.S nu detin nici un mare "secret" :P
Mie nu-mi face placere sa castig cu site-uri la care trebuie sa muncesc in domenii care nu mi plac , e alegerea mea, insa cei care profita si castiga din orice domeniu ii inteleg si chiar mi se pare normal, atat timp cat nu fura si nu dau in cap sa castige dom'le cat pot duce .
Asa merg afacerile...