@Dan Nu i-am oferit această soluție fiindcă nu este 100% compatibil cu toate browserele și sistemele de operare (de ex: pe XP nu se redă clipul). În plus, fișierul video mp4 trebuie să fie encodat cu h264.
Versiune printabilă
@Dan Nu i-am oferit această soluție fiindcă nu este 100% compatibil cu toate browserele și sistemele de operare (de ex: pe XP nu se redă clipul). În plus, fișierul video mp4 trebuie să fie encodat cu h264.
Nici pe HC90 banuiesc, doar ca de ce ar oferi cineva support pentru un produs scos din uz acum multi ani? Zic si eu.
Deci am inteles ce zici, dar raman la parerea mea ca ar trebui sa faca video sa fie redat "nativ" de browsere, un player suplimentar fiind o complicatie inutila.
Pentru cei care au aceeasi problema, folositi linistiti asta: https://handbrake.fr/downloads.php Este gratis si poate face un video in ce format si encoding doriti. N-o sa iasa din prima cel mai probabil, dar e bine sa invatam lucruri noi.
Si ca sa ne intelegem, eu nu te-am contrazis ca playerul e util intr-un anume caz specific. Te-am contrazis c ami s-a parut ca ai zis ca e singura solutie.
@Dan Scuze, nu am vrut să se înțeleagă că aceea este singura. I-am oferit soluția cea mai utilizată de noi și cu cea mai mare compatibilitate :) Evident,
cel mai comod este un html5 <video>, dar când te apelează clientul că pe laptopul unui prieten al prietenului nu vede clipul ... se preferă soluția cea mai "safe".
(offtopic) și, ca fapt divers : unuia dintre clienți, o filială bancară locală, i-am realizat și uploadat un clip pe GDrive pentru modificări / completări etc. Secretara managerului mi-a transmis ca ea nu poate vizualiza nimic ... și să merg în "persoană" .... Când am ajuns, avea pe birou doua laptopuri cu sisteme de operare XP Professional "de toată frumusețea". Deci, încă se mai "poartă".