-
Recomandare thema.
Salutari,
Am nevoie de o thema pentru un site, nișă electrocasnice, în special, dar nu numai... Ar merge ceva tip magazin. Free sau premium. Cu seo on page gata făcut (am văzut destule "premium" praf la acest capitol), "ușoare la incarcare" aici cam toate de pe themeforest lăsau de dorit, cu ceva excepții...
Dacă tot dau banii pe ea, as vrea sa fiu scutit de modificările de mai sus (seo și incarcare).
Va mulțumesc anticipat!
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
-
https://colorlib.com/wp/fast-loading-wordpress-themes/ . Mi se pare minunata newsmag, care, daca nu ma insel este facuta de romani.
-
Buna, ce parere aveti de tema Avada, am inteles ca ar fi destul de ok pe seo built in si foarte customizabila pe mai multe directii. As vrea si eu cateva pareri daca puteti sa o evaluati in cateva cuvinte. Cred ca s-ar potrivi si pentru magazin.
-
@Joline, din punctul meu de vedere avada este o thema care, desi foarte versatila, este un pic depasita. X sau The 7 mi se par mult mai in tendinte. Dar na, poate sunt eu un pic subiectiv. Arunca aici o privire pe cele mai populare theme de pe tf: 2016's Best Selling WordPress Themes | ThemeForest
-
Multumesc frumos pentru sugestie, o sa ma uit. Daca mai ai si alte sfaturi sunt binevenite. :)