Are cineva cupon pentru tema JustFit pentru reducere la 9 dolari? Pentru 24 dolari am gasit deja, imi trebuie de 9$.
Versiune printabilă
Are cineva cupon pentru tema JustFit pentru reducere la 9 dolari? Pentru 24 dolari am gasit deja, imi trebuie de 9$.
Serif, apreciez, insa am si eu 3 cupoane de 70% reducere. Imi trebuie un cupon care sa lase tema la 9 usd. Pentru 24 si 37 am si eu.
Tot nu are nimeni cupon de 9usd pe aici?
Un cupon de 68% off pentru tema Yosemite, are cineva?
nu, nu merge...
Din ce observ, cupoanele au fost dezactivate. Daca vrei mai ieftin, trebuie sa astepti cupoanele de 9usd pe care le mai dau ei din cand in cand. Dar astea reduse pot fi folosite strict pentru temele pentru care au fost generate de ei.
Vine curând Black Friday, sigur vor fi reduceri atunci.
Use coupon code "50OffBooya" at checkout screen to get 50% OFF of our membership plans. This offer will expire when halloween is over. So, hurry up before you get busy scaring people.
Click here to get 80 Premium WordPress Themes for less than the price of two themes
As with the single themes, you can use the themes and the plugins on unlimited websites and anything you download can be used for lifetime. You can cancel at anytime and still get to enjoy and use all downloaded products without any limitations on unlimited sites or domains.
Am luat eu pachetul "EXTENDED MEMBERSHIP", pentru Servicii de creare site la doar 123 € - all inclusive , asa ca daca va doriti una dintre theme sau plugins, PM.
Are cineva tema MagXP de la mythemeshop si mi-o poate vinde? Sau un cupon pentru ea?
Intreaba-l pe colegul Adelin si vezi daca are versiunea actualizata, aici: http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...tml#post299757 :)
Cat despre temele mythemeshop, stie cineva vreun discount foarte bun pt Schema sau Wildfire?
I-am dat un mesaj lui Adelin. Intre timp m-a mai contactat si un coleg pentru a-mi vinde tema. Schema o am eu, ti-am lasat un pm.
Mda ... acum am realizat ca ti-am dat-o neactualizata. Daca-ti place o sa ma conectez in cont sa o actualizez. Si mai am si news online de la ei daca-ti face cu ochiul.
MyThemeShop ofera reducere 50% primilor 500 de membrii. In fine, ca sa nu existe neintelegeri, iata cum arata homepage-ul in acest moment!
Ataşament 3810
"Use coupon code TheMTSDeal to get any theme or plugin for only $69 $19." primit pe email de câteva minute, reducere de la 69 la 19$.
Baieti, are cineva tema ”Video” de la MyThemeShop si mi-o poate vinde? Sau orice altă tema video premium care să-mi placă.
Le am eu pe toate (am scris mai sus). Daca nu ai gasit altceva, si crezi ca 9$ este ok, imi dai PM (raspund in 2-3 zile daca nu sunt).
Am si asta: Youmax (WP) YouTube, Vimeo, Facebook & Instagram Grid - WordPress | CodeCanyon daca te intereseaza (stie doar youtube si vimeo). Te costa 5 $.
Am primit pe mail urmatoarea oferta de la My Theme Shop (probabil si voi ati primit daca aveti cont)! Oferta e valabila pentru primii 1000 de cumparatori.
1.Toate temele pot fi cumparate cu 19 dolari, folosind un cupon de reducere
2. Daca cumparam o tema cu 19 dolari, primim credite de fidelitate de 8 sau 10 dolari, in functie de produs
Aveam o discutie cu cineva si inca nu stiu ce sa cred, de asta intreb aici: temele sunt platite pentru un an? Spunea tipul respectiv ca a intrebat pe forum si cica dupa un an, mts retrage automat de pe pp/card banii pentru tema. :-? Nu gasesc insa nicaieri vreo optiune de autopay sau ceva de genul.
Am cumparat o tema si nu imi aduc aminte sa imi fi dat acordul sa mi se retraga ulterior vreo suma. Deci consider ca am cumparat tema fara a fi obligat sa o platesc periodic si de care ma pot bucura cat vreau eu.
Am gasit insa mesajul asta in cont!
Ataşament 3926
Probabil de aici a aparut confuzia si nu sunt sigur nici eu cum sa interpretez mesajul. Cu siguranta nu or sa mi se ia bani fara sa stiu. In cel mai rau caz o sa mi se ceara o suma pentru reinoire.
Cred insa ca dupa un an nu o sa mai pot descarca tema cumparata de pe contul meu, dar o sa o pot folosi pe cea descarcata deja. In acest moment o pot downloada de cate ori vreau. Probabil nici nu voi mai beneficia de asistenta dar oricum nu le-am cerut-o si nici nu am de gand sa o le-o cer pe viitor.
Din cate stiu eu nu iti ia banii automat, daca doresti sa platesti pe inca un an o faci pe site-ul lor. Aceasta taxa anuala o platesti daca vrei sa ai tema actualizata la ultimele versiuni dupa expirarea perioadei de 1 an. Plata recurenta peste parca la pachetul EXTENDED MEMBERSHIP.
Ai dreptate! Sincer nu imi facusem griji pana acum dar mi s-ar parut ciudat sa o platesc anual pentru ca imi aduc aminte ca am cumparat-o si nu am inchiriat-o. In plus, nu mi-am dat acceptul pentru plati ulterioare!
Ca sa lamurim totul si sa nu mai existe dubii legate de temele My Theme Shop!
A. Daca ne cumparam o tema beneficiam
-de un termen nelimitat de utilizare a ei
-pe cate domenii dorim
- actualizari si asistenta gratuita in primul an
B. Platim anual o taxa daca
-vrem mereu ca tema sa fie actualizata
-avem mereu nevoie de suport
C. Nu ni se trage fara voia noastra nici un leu de pe card
Ataşament 3927
Salut. Am si eu un cupon pentru cei care doresc sa isi updateze contul: VIPMembership70Off (Here is an exclusive coupon code for you to get a whooping discount of 70% to upgrade your account.)
Si apropo de tema NewsOnline, eu o folosesc pe blogul meu si sunt multumit.
Un pret pt tema JustFit? JustFit Theme | MyThemeShop
https://mythemeshop.com/offer/?utm_s...BarNonLoggedIn
19$ orice tema sau 99.47$ toate produsele mythemeshop (subscription pt 1 an)
Salutare,
Are cineva tema eCommerce de la mythemeshop de descarcat? Folosesc deja o tema de la ei (emaxstore) si ma gandeam ca ar fi cazul sa trecem la ecommerce pentru ca ofera mai multe functionalitati.
Multumesc!
Vreun cupon pentru achizitionarea tuturor temelor are cineva?
Multumesc.
E o ofertă acum cu fiecare temă sau plugin la 9 dolari. (În caz în care luați vreo temă și vreți să folosiți link-ul meu de afiliere, aș aprecia )
Recomandari de cumparat din oferta de 9 dolari, cam ce-ar fi "best value"?
mai este valabil ?
Am luat eu pachetul de teme de la ei...
Daca aveti nevoie de ceva, 2-3 bacardi de pepene rosu si se rezolva.
Modului asta https://mythemeshop.com/plugins/content-locker/ e free zilele astea...