-
Plugin AskMe
Va salut,
Cunoastre cineva un plugin de genul ASK ME pentru wordpress? (ex: Intrebari si raspunsuri)
Ca idee ma intereseaza sa implementez in wordpress un sistem de intrebari si raspunsuri, adica utilizatorii sa dea comentarii si eu cu un anumit user specializate pe nisa sa ii dea raspuns. (doar un singur user nu toata lumea, oricine).
Va multumesc.
-
Sunt teme gata facute. Vezi: Q&a | ThemeForest
Parca erau si cateva gratuite. Da-i un search pe google.
Daca vrei doar pluginul: http://bit.ly/1dOsunp
-
-
Cred ca mai degraba ai miza pe o tema pe care sa o adaptezi nevoilor tale. Cateva aici: 7+ Great Question & Answer (Q&A) WordPress Themes - Slashmarks
-
@I. Laurentiu: O tema nu ma ajuta, ca eu deja am un website pe wordpress si in el trebuie sa implementez acesta functie... Si daca gasesc un plugin bun, nu trebuie sa mai stau sa-mi bat capul sa scriu unul de la zero, macar sa gasesc ceva cat de cat oky, ca eu decat sa-i fac modificari minore.
-
Singurul decent:
CM Answers | Creative Minds
Poti cauta "answers" in pluginurile de la WP, gasesti cate ceva, poate iti foloseste vreunul.
Mai e unul de la WPMUDEV, dar e imposibil de folosit din punctul meu de vedere. Adica trebuie sa-l faci de la zero daca nu ai una din temele lor.
-
Am testat WPMUDEV, e groaznic :))
Mai caut, in caz ca voi gasi o sa postez aici, insa intre timp daca mai are cineva vreo idee de un asemenea plugin este bine venita.
Multumesc.