-
Vali vinde fani pe facebook :) Eu am nevoie de abonati la NL. O lista curata, cu persoane interesate de subiect, care s-au inscris de buna voie pentru a receptiona NL-ul. Dupa cum am spus mai sus, voi lasa lucrurile sa decurga de la sine. E cel mai sanatos. Eventual, poate voi stimula cumva omul sa se inscrie , organizand ceva concursuri.
-
Stiam ca obtine si followersi, de asta am amintit de el, gandindu-ma ca poate si-a extins business-ul
-
plusViralâą e un plugin wordpress gratuit care printre alte setari iti da posibilitatea sa setezi la cat timp sa-i apara vizitatorului casuta care il indeamna sa dea share pe facebook, twitter si inca vreo cateva retele sociale. Nu e pentru newsletter, dar m-am gandit ca poate ar fi util cuiva daca tot ati dezbatut mai sus un subiect asemanator.
-
Dacă vrei sa folosești un form de captare și care să nu fie pop-up și să îl legi și la Feedburner, atunci îți recomand Viper Bar.
Dacă vrei la un moment dat să testezi un pop-up form, îți recomand ca în acel pop-up form să incluzi un ebook sau ceva gratuit care să fie stimulent să se aboneze; dacă nu ai un stimulent, atunci nu îți recomand să folosești pop-up-uri niciodată, pentru că e oferi valoare pentru acel moment în care enervezi omul.
Joacă-te mai degrabă cu copy-uri și stimulente și formuri așezate în sidebar, footer, imediat sub articole și vezi câte email-uri obții.
Eu am inclus un form sub articol și datorită acelui form se abonează cam 4-5 persoane/zi prin email și nimeni nu s-a plâns până acum cum că aș avea prea multe form-uri afișate pe site.
-
Nechita, merci fain pentru sfaturi.
-
Abonati nu 'vand' si n-as vinde niciodata. Motive am destule.
daca as avea nevoie de ce spui tu (Roby), as folosi pluginul modal dialog. Il poti folosi si pentru box-ul de like, twitter, feedburner, sau orice altceva...