Am pus codul, am pus si 3 articole sa ruleze in slide si acum mi se vede si mie normal, adica exact ca la voi :)). Daca las doar un articol, (cum am mai spus) mi se pare ca se vede ok, gresesc?
Versiune printabilă
Am pus codul, am pus si 3 articole sa ruleze in slide si acum mi se vede si mie normal, adica exact ca la voi :)). Daca las doar un articol, (cum am mai spus) mi se pare ca se vede ok, gresesc?
Cu 1 articol e normal sa se vada ok, pt ca nu mai sunt celelalte care sa coboare in jos si sa-ti acopere contentul.
Vezi ca ai pus gresit codul. Pune-l inainte de </head> dar in acelasi timp sa fie si deasupra celorlalte js-uri... Pune-l exact dupa css-uri sau gogole-site-verification...
Bun, pus inainte de </head>, s-a schimbat ceva?
Da, functioneaza. Apasa un ctrl+f5
Problema nu era de randare la tine, trebuia sa te prinzi ca nu-ti functiona nici carousel-ul, nici nu avea cum fara jquery :)
Sfatul meu e sa nu mai pui porcaria aia care dezableaza click dreapta, sau daca o pui, las-o fara mesaj, e de neam prost...
Deci sigur ti se vede bine?
Rares, chiar nu ma pricep la unele lucruri, acesta fiind unul dintre ele (jquery sau carouselul vietii). Nu mai pun idiotenia aia, m-ai convins.
100% se vede bine. Dar daca ai indoieli, iti poti da seama ca e ok atat timp cat carouselul se misca, e viu. Inainte era mort si la tine, chiar daca sa zicem ti se randa corect...
La mine se misca si inainte :D. Iti multumesc mult pentru ajutor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mda, imi spune lumea ca a reaparut problema :|
LE: In caz ca ajuta, am facut un print screen care arata ca la mine e afisat... perfect.
Spune-le sa apese un ctrl+f5, eventual de mai multe ori...
Da, ar fi o idee. As putea sa le spun sa intre pe print screen-ul acela daca intampina probleme.
ca să nu mai ai probleme cu felul în care vezi tu site-ul, asigură-te că ai șters cookie-urile și cache-ul. După aia ar trebui să vezi la fel ca și ceilalți.
Teoretic e imposibil ca la tine să se vadă într-un fel și la alții să se vadă altfel, luând în calcul că toți folosiți același browser și aceeași versiune. Poate doar dacă OS-u e altul.