Vand site 3700 bancuri
Versiune printabilă
Vand site 3700 bancuri
50 de euro pentru adresa sau pentru continut? Nu merge? La mine nu se incarca.
Vand site 3700 bancuri
De data asta s-a incarcat...
Continutul e ok, ai adunat o gramada (n-am numarat, dar sigur sunt acolo 3700 de bancuri), dar ...
Subdomeniu dap.ro, fara SEO, fara keywords, nimic...
Vand site 3700 bancuri
Vand site 3700 bancuri
Vinzi continutul sau continutul+subdomeniul bancuri.dap.ro? "anti flood"-ul nu merge daca ai cookie-urile dezactivate :twisted: programele de genul celor care cloneaza un site nu prea se sinchisesc de sesiunile tale :)
Vand site 3700 bancuri
cand zici nu ai voie sa-l vinzi te referi la politica roltd? din cate stiu eu, daca transferi un domeniu cu "titlu gratuit" cel care urmeaza sa fie noul proprietar trebuie sa plateasca 60 usd la rotld pt a intra in posesia domeniului.
sincer sa fiu mi se pare o tampenie chestia asta.
Vand site 3700 bancuri
Vand site 3700 bancuri
Mai bine ai cumpara un domeniu web(.ro-in jur de 40euro;.com,.net,.info-in jur de 8-10 euro),apoi hosting(nu te va duce mai mult de 25euro/an,transpui tot continutul de pe subdomeniul acesta pe noul site,(poate il si imbunatatesti putin,adaugi noi servicii,iii faci si ceva seo marketing-inscriere in directoare web si link exchange) si dupa 3 luni il poti vinde la peste 250euro...dupa cat de mult pe pricepi...
Vand site 3700 bancuri
Vand site 3700 bancuri
imi poti da capurile de tabel din sql ? ca sa ii vad structura sa stiu daca le pot inregra in ce am eu .... si daca e ok te scap de ele
Vand site 3700 bancuri
Vreau sa te intreb daca: bancuri.net este al tau.
Acum veti verifica si veti vedea de ce intreb.
Incredibil. Sunt identice, si la numar de bancuri si la categorii.
Doar ca bancuri.net mai are cate 1-2 in plus la fiecare categorie, probabil pentru ca nu a apucat sa parseze nenea Ionut si pe restul...
Eu zic ca ni se pare . . . . sau ca site-urile sunt ale lui.
Poate mai vrea sa explice.
Eu zic ca nu o sa mai dea pe aici
A venit, a citit ce s-a spus despre "vanzarea lui" dar a decid sa nu raspunda.Citat:
Last Activity: 3rd April 2008 12:55
Concluzia ? :)
Eu cred ca a vrut sa-si faca putintica reclama pe www.seopedia.ro !
Si eu cred ca scot la vanzare siteurile pe care le am si dupa aia nu le mai vand !
Pe siteul meu chiar am oferte de 500 euro cu tot cu hosting , dar mie mi se pare putin si 800 de euro !
Pentru 5000 de lei l-asda , cu tot cu gazduire si continut !
Mi se rupe sufletul daca imi vand siteul sub pretul asta ! :P
daca mai ii valabila oferta.. astept un PM (sa negociem continutul)
Alt destept.
Cred ca se poate considera topic inchis.