Vand website-urile :
Welcome to ImageHit, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload!
Evomedia Web Directory*::
Astept oferte aici ptr cei interesati .
Versiune printabilă
Vand website-urile :
Welcome to ImageHit, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload!
Evomedia Web Directory*::
Astept oferte aici ptr cei interesati .
Cānd vinzi nişte site-uri nu vi cu adresele şi asta e.
Specifici cel puţin:
+ Traficul
+ Cāştigurile
+ SERPS (dacă există)
Eventual şi un BIN.
Dupa cum bine vezi , site-urile nu au promovare , deci n-am ce preciza . Daca nu este trafic mare momentan , nu este nimic. Doar scriptul , tehnologia SEO folosita samd.
So.. stai linistit ca nu cer 1.000$ ptr ele . Le vand cuiva care are timp si bani sa promoveze si sa iasa ceva frumos .
si un pret informativ??
20 euro fiecare.
ce script foloseste imagehit?
nu este unul privat (cumparat) , insa este destul de complex zic eu. Si nu este nulled .
Iti da posibilitatea la :
- register
- galerii personale
- posibilitatea de a vota imagini
- Uploaduri multiple
- Upload from link
- Random Image (imagine aleatorie)
- Report File (posibilitatea de a face plangere in legatura cu un fisier)
- creare favicon
Welcome to MultiHoster, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload!
script-ul este free...poate doar pe domeniu sa iti iei ceva bani...mult succes
Scriptul este FREE, nu are trafic din cauza ca nu am platit spatii publicitare si etc.
mersi..ma mai gandesc si o sa vad!
Nici o problema lucian . Si sa sti ca nu's genul sa`mi laud marfa si sa bag tot felul de minciuni . Ce este , aia ti-o spun si daca erau niste proiecte care nu aveau viitor nu mai aminteam de ele in veci , insa pentru cineva care vrea si are timp pentru ele , se poate face ceva frumos .