Salut,
Ma intereseaza sa cumpar niste site-uri dezvoltate.
NU ma intereseaza site-uri turnkey, default templates.
Sa aiba trafic. Venitul nu este necesar (daca are si mai bine).
Buget 10.000 $
As prefara sa primesc pe PM ofertele voastre.
Multumesc.
Versiune printabilă
Salut,
Ma intereseaza sa cumpar niste site-uri dezvoltate.
NU ma intereseaza site-uri turnkey, default templates.
Sa aiba trafic. Venitul nu este necesar (daca are si mai bine).
Buget 10.000 $
As prefara sa primesc pe PM ofertele voastre.
Multumesc.
3.000 $
3000 vizitatori / zi
popa.sandel@yahoo.com
Salut, vand iFun.ro, mai multe detalii aici: http://forum.seopedia.ro/website-uri/5251-ifun-ro.html
vand filosofieonline.com si portalcultural.ro
alladinzone.110mb.com
tutorialeincepatori.as.ro
idurimess.as.ro
Omu:
sunt pe domenii gratis, găzduire gratis
sunt făcute cu picioarele
valoare: zero, nada, nimic.
Va multumesc pentru toate ofertele primite.
Astept mai multe site-uri.
Multumesc
Salut, vand www [dot] rockdimension [dot] net.
dnScoop: The estimated value of www [dot] rockdimension [dot] net is: $348
Detalii:
Codul este function-based, dupa parerea mea, destul de bine realizat si structurat. Mi s-a parut o alegere buna (la vremea aceea) sa folosesc engine-ul de template-uri Smarty.
In ceea ce priveste continutul, pot oferi datele de contact a redactorilor care au scris pe site, cat si a membriilor formatiilor cu care am colaborat dar nu garantez ca acestia vor dori sa colaboreze in continuare.
Site-ul este destul de popular atat in Brasov cat si pe Internet, avand link sau baner-exchange cu site-uri precum radio3net [dot] ro, ziar [dot] com si altele. De asemenea ocupa locul 1 sau 2 in rezultatele cautarii pe Google dupa cele doua key-phrases pe care le-am considerat o "tinta": albume metal si concerte metal. Pe langa acestea, are un rating bun si cand vine vorba de alte keyword-uri, fiind cat de cat optimizat pentru motoarele de cautare, de ex.: concert lacrimosa, interviu avatar etc..
Ofer spre vanzare: cod, continut, domeniu, hosting (ultimele doua platite pana in septembrie 2008) si tot ce mai implica site-ul.
Astept oferte, propuneri, sugestii, intrebari. :) Multumesc.
buyer123, ti-am dat PM.
casaonline se numeste site-ul si e de vanzare la un pret corect
mai este valabil anuntul?
mai este valabil.
Tin sa le multumesc celor care mi-au transmis site-uri pana acum.
Salut, Am si io de vanzare www(dot)clipuri(dot)biz.
Statistici: 400-600 vizitatori unici pe zi.
Pagina 3 la cautarea "clipuri" in crestere..
Jumatate din vizitatori sunt veniti direct..pana acu cateva zile clipuri.biz a fost un portal de video sharing (filmulete de pe youtube) , iar cealalta jumatate google, si directoare web.
Licitatia incepe de la 150RON
Va. multumesc, KissTeam
Am de vanzare totcevrei . eu. La ora actuala are 410 utilizatori si peste 600 de anunturi. Poti sa ma contactezi la 0745 31 33 36. Sau PM
fiidestept dot com - pret super bun, 3.000 inregistrati, pr4
podcaster dot ro site-ul este gata de lansare, pret mic
Daca unul din ele surade, un pm.
Inca de actualitate anuntul.
Astept site-urile voastre.
Multumesc.
gamen-games.com (3000 $, 250$ lunar din adsense, 1200-1500 viz/zi)
am un site cu tot cu licenta la script ( Script Onarcade ) si cu in jur de 30.000 de vizitatori in crestere.
Website : Jocuri-Net.ro - JOCURI | JOCURI COPII | JOCURI PENTRU COPII | JOCURI MASINI
Trafic : Sumar statistici www.jocuri-net.ro - oferite de trafic.ro
Venit: Venitul pe luna dec a fost de: 450$ (in crestere)
pe primul loc in motorul de cautare google la cateogriile:
Jocuri pentru copii: http://i28.tinypic.com/25q6f5u.jpg
Locul 2 google : Jocuri copii http://i27.tinypic.com/29o60wg.png
Ultima suma ofertata a fost de 6500$
Rog seriozitate si ma poti contacta la adresa de e-mail: cristi_onx15@yahoo.com sau pm
nu pot trimite PM, da-mi o adresa email.
site: 450.000 unici lunar
trimit pm!
trimite ....te astept :P
ti-am dat pm
Ţi-am trimis şi eu.. cāndva..
si eu am cateva siteuri de vanzare cu trafic ...2-3000 vizitatori pe saptamana ! te intereseaza
de vanzare dvd auto | gps auto | accesorii auto | cele mai mici preturi pentru un pret corect
sau vand Vrei un magazin online la cheie? nimic mai simplu ! fie siteul fie scriptul care e vinde prin site.
Vand magazin online , casa de comenzi, tel 0727307050, id: clacy_ro
Te invit te rog sa mergi pe un forum unde lumea e atat de neexperimentata si stupida incat sa te bage in seama. Aici sunt oameni seriosi, nu clovni ca tine. Ce faci tu se cheama spam si traficul pe care il obtii se cheama spam spike.
"Pustiulica", nu faceau aia publicitate la domenii pe care nu le au. Asa ca lasa vrajelile.
domain-name: borcea.ro
description: S.C CANCAN MEDIA S.R.L
domain-name: cristianborcea.ro
description: S.C CANCAN MEDIA S.R.L
domain-name: cristiborcea.ro
description: Predescu Valentiu
Asa imi vine sa ma cobor la nivelul lui si sa il injur...dar o sa ma abtin. O sa ma limitez sa il bag in pizda ma-si de spammer (cu riscurile de rigoare din partea moderatorilor).
Edit: scuze, eram nervos ^^
Tudi, zau asa, vezi ca-ti dau infractiune ca n-ai scris corect unul din cele 2 cuvinte :))