-
epsilon, eu chiar vanez domenii bune, de exemplu digg.ro
dar cu continut si cu trafic pe el si nu cred ca valoreaza 200$ macar.
Dupa aceste continue vanatorii sti ce sa intamplat? M-am ales cu o multime de domenii bune, cu o factura mare la yahoo la myx si la godaddy, si cu putini bani castigati din ele pentru ca nu am timp sa ma ocup de ele.
Multe din siteurile mele au ajuns pe mana altora doar sa se ocupe de ele ca nu am timp si prefer sa fie dezvoltate chiar daca nu castig nimic.
Cu 4000$ cumpar un site care are cam 1000 de vizite unice pe zi si aduce un venit google de 200$ lunar.
Chiar si asa pretul unei afaceri se evalueaza in general la pretul pe care il scoate pe 10 12 luni. Adica daca siteul ala scoate 200$ lunar, ar valora cam 2000$ dar sa zicem ca cu o monetizare mai buna ajungi la 4000$. Iti scoti banii investiti dupa primul an.
Cu metacafe.ro ce scot? 10$ pe luna primele 6 luni?
-
scoti multe, eu acuma am descoperit o problema pentru care s-a blocat traficu in 300vizitatori :) si ai dreptate asa se calculeaza valoarea unei afaceri da ideea e simpla vrei domeniu jmecher care aduce singur pr si trafic si lucruri de genu cumperi. Eu am cerut 4000euro sa fie o suma, sunt dispus sa negociez si motivul vanzarii este ca nu fac nimica cu el de atata timp si cu nici unu din domenii. Acuma depinde de om, daca esti inventiv si vrei sa faci ceva iei cafeaculapte cum a zis cineva mai sus si faci ceva.
-
da e "jmecher" , daca gasesti un fraier bravo tie, chiar daca ajunge la cazuri de disputa pe rotld tu ti-ai luat banii
cum trilulilu a reusit fara un domeniu "jmecher" poate reusi oricine . Trebuie sa gasesti combinatia prost cu bani ...
-
prost destept .. e vb de standarde. Un om isi paote scoate banu daca are o idee buna asta e clar.
-
si care e ideea buna? si de ce e asa "jmecher" numele domeniului? o copie de nume, nimic original? scump... prea scump. alt domeniu cu multe filmulete haioase, daca ar fi un site bine optimizat cred ca ar aduce mai mult de 300-400 vizitatori pe zi in mai putin de 2-3 luni de zile...
-
Nu duce mai mult dintr-un motiv banal ... care l-am aflat de curand. Exista probleme cu uploadul :( siteul avea 1400 pe zi acu cateva luni, intre timp s-au petrecut diverse schimbari
-
salut
vreau sa vb cu tine despre domeniile tale..........myspirit21@yahoo.com
-
vand metacafe.ro
vand metacafe.ro 1000-1200unici pe zi, 8000-9000afisari pe zi. Pret 1500euro usor discutabil sau poate un schimb cu un site din alta plansa, nu divertisment. Ceva gen dating sau ceva de genu. ma puteti contacta pe ym: nistreac
-
Mai tii minte de cate ori l-ai tot vandut pe site-ul asta?
Topicuri unite.
-
oh, ai dreptate. Scuze. Ma gandeam ca se duce la fund si se inchide automat.