Te-am facut eu tepar? Mincinos? Escroc? Eu ti-am zis ca vinzi o clona si trebuia specificat asta in mesajul initial, nu sa observ eu.
Versiune printabilă
Te-am facut eu tepar? Mincinos? Escroc? Eu ti-am zis ca vinzi o clona si trebuia specificat asta in mesajul initial, nu sa observ eu.
Te-am facut eu tepar, mincinos, escroc ? Am generalizat am vorbit la plural deoarece au fost mai multe cazuri zilele astea! Te rog citeste inca o data postul meu :
Eu cand vand ceva verific daca am probleme de continut duplicat sa nu am probleme cu vanzarea.
PS: Nu suport sa fiu luat drept prost, poate ne poti explica si noua de ce se vinde baza de date + template de " N " ori pe alte forumuri aceiasi care o ai si tu ! si este precizat ca demo deseneanimate.biz (siteul tau propriu) si desenele-copilariei.net ..... vezi aici :
https://rstcenter.com/forum/32076-va...ne-animate.rst
PS2: Tind sa cred ca colegul nostru Kidu nu sa inselat pana la urma ? sau ? ne poti explica ?
Multumesc
Eu l-am cumparat de la cineva fara sa cer si sa caut prea multe detalii despre site.
Pentru ca am alte proiecte care imi ocupa mult timp si ca sa nu-l desfintez pur si simplu, am zis sa-l vand cuiva, asta e tot.
Offtopic
@Cristi. Aici scrie clar.
Si unde-i scopul comercial? Vezi vreo reclama? Si de ce crezi ca au chiar ei sub fiecare video optiunea de a copia videoclipul pe un site? Cred ca se plictiseau baietii..
Daca cei de la peteava au continutul acela sau permit uploadarea unui continut piratat, nu inseama ca tu ai dreptul de a-l folosi. Continutul fara drepturi este tot fara drepturi, fie ca il gasesti pe strada sau un vreun pom ..
Stii ce inseamna asta? Inseamna ca siteul tau se bazeaza pe continut piratat. Cel mai probabil tu nu poti fi tras cu nimic la raspundere, insa moral, nu esti cu nimic mai presus decat "Cata". Asa ca macar ai bunul simt si nu-i judeca pe altii.Citat:
Conţinutul acestui website vă este oferit doar pentru uzul dvs. personal, cu scop informaţional, şi nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vāndut, licenţiat, sau folosit īn orice alte scopuri fără a obţine īn prealabil un consimţămānt scris al titularilor drepturilor de proprietate intelectuală.
Tos-ul acelui site oricum nu are "puteri" legislative. Chiar daca l-ai respecta macar pe acela, tot nu esti in legalitate..
Nu vreau sa fac o disputa asa ca ma opresc aici.