[se vinde] Site afiliere gambling [pariuri]
Se vinde un site de afiliere pe nisa jocurilor de noroc, mai precis, pariuri. Pentru carcotasi, nu este vorba de pariurionline.info, pe care l-am avut listat la vanzare in trecut.
Domeniul este unul kw exact match, probabil cei cativa colegi care imi sunt concurenti stiu care este siteul, pentru alti potentiali cumparatori, url-ul si orice alte detalii se pot trimite via pm.
Domeniul este inregistrat la godaddy, deci transferul se poate face in 5 minute.
Cateva detalii despre trafic:
01.02.2011-18.04.2012 : 5198 vizite
Pagini vizitate: ~1.6 /vizita
~54 de secunde petrecute pe site
~77% bounce rate
Venituri:
Venituri din afiliere : ~150 eur de la lansare (27.01.2012).
Venituri din vanzare de linkuri: $200 (a fost vandut un singur link, se putea scoate mult mai mult, dar nu imi place sa ma vand pe maruntis. Linkul a fost vandut pe un an de zile, iar viitorul proprietar, in cazul in care se va gasi un cumparator, se va obliga sa il mentina pe intreaga perioada contractata)
Venituri din vanzare advertoriale: $130, a fost vandut un singur advertorial (de asemenea, se putea obtine mult mai mult si de aici. La fel, potentialul cumparator se va obliga sa il pastreze pe site. Nu incurca cu absolut nimic)
Siteul se vinde deoarece in acest moment, timpul este inamicul meu numarul 1. Un asemenea proiect, pentru a deveni cu adevarat extrem de profitabil, necesita destul de mult timp alocat, timp pe care, implicat fiind in nenumarate proiecte, nu il mai am. De asemenea, am nevoie de ceva extra cash pentru a finanta o serie de proiecte pe care le am in derulare.
Nu am un pret fix in minte, dar, rog potentialii clienti sa aprecieze just valoarea inainte de a inainta o oferta. Daca am omis ceva detalii, le voi trimite bucuros via email celor interesati.
Va multumesc.