-
Vand site jocuri
Asa cum spune titlul, vand site de jocuri :
Jocuri Ben10 | Jocuri cu Ben10
Oscileaza intre prima pagina pozitia 10 si pagina 2 pozitia 1 la cuvantul "jocuri ben10".
Pagina 2 la cuvantul "jocuri cu ben10"
Trafic: 80-100 viz / zi
Ads: ~8-10E/luna
Este in crestere, urcand cam 3-4 pozitii la 2 saptamani in serp.
PR1
509 jocuri cu descriere unica.
Linkuri de calitate pentru el pe bloguri PR3-4, pe siteuri de jocuri PR1-2-3.
Pret: 100 EURO (transfer bancar sau paypal).
Pretul nu este negociabil.
Este inregistrat la godaddy si cumparatorul primeste si hosting gratuit pana la sfarsitul anului (la hostgator).
-
Dupa noua politica a domeniilor .us trebuie sa ai domiciliu in US sau sa fii cetatean american, ai stiut?
-
altfel? am o resedinta in US ... altceva?
Va rog doar cei interesati strict de vanzare, nu cei care imi citesc termeni si conditii, politici ale domeniilor.
PS: felix, frumoasa copie a y8.com (sti politica drepturiilor de autor asupra designului online?).
-
Salut Selfer, imi multumesc de PM, ma bucur pentru tine ca esti rezident in US, chiar se vede si whois la domeniu. Imi pare rau ca te-ai ofticat pe mine dar eu am vrut doar sa sti care este politica domeniilor .us este bine sa anunti pe posibilul cumparator sa stie ce cumpara. PS-ul tau este dragut dar ai uitat primadata sa te uiti la tine in gradina, domeniu cu nume asupra caruia nu ai drepturi de autor si un site cu script onarcade fara licenta, te rog sa nu vorbesti despre politica si imi cer scuze ca am intervenit.