-
Vand site turism
Vand site-ul Info Pensiuni - Cazare Pensiuni ,vile ,hoteluri - Oferte de vacanta - Oferte Revelion - Oferte Craciun dezvoltat pe o platforma de oxyclassifieds cu tema unica facuta la comanda. Pe cuvantul cheie promovat ( pensiuni ) se afla pe pagina 2 ,pozitia 2 pe google.ro
Are 866 de anunturi listate (toate anunturi reale , ce includ emailul si numar de telefon al utilizatorului). Exista si modul de epayment prin paypal dar momentan nu este activ , adaugarea anunturilor fiind gratuita.
Domeniul e inregistrat pe 31 August 2010 la Godaddy , are pagerank 2 si un trafic de 40-50 de vizite pe zi.
Pret de plecare 300 de euro.
P.S. Site-ul nu imi apartine(proprietarul nu a dorit sa isi faca cont pe Seopedia doar pentru a posta un anunt de vanzare.),pentru ce interesati cu adevarat, astept un PM si va pun in legatura cu proprietarul.
-
-
Din cate stiu eu, a produs ceva putin din Adsense ... cat se poate face din 50 de viz/zi.Dar se poate activa acel epayment sau implementa altul,pentru anunturi speciale.Nu are timp sa se ocupe de el,l-a facut pentru cineva si a ramas cu el,s-a ocupat la inceput cu ceva Seo,i-a facut niste linkuri ... apoi cei care s-au inscris au venit direct din Google.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
S-a rezervat vanzarea site-ului pentru un pret usor negociat, rezervarea este pana in jur de 5 Ianuarie.Daca cineva ofera 300 de Euro exact, are prioritate inaintea rezervarii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Site-ul nu mai este rezervat ... cel care l-a rezervat s-a razgandit peste noapte ...
-
Update: site-ul a ajuns pe prima pagina pe keywordul "pensiuni" ... pretul scade la 200 Euro negociabil ...
-
Ai un PM de la mine, astept detalii.
-
Nu mai este valabil ... site-ul s-a vandut.