Tom: as usual, batii campii, dar ti am zis de atatea ori chestia asta...
Este 8.56 ron comisionul pentru o asigurare obligatorie, dar mai prinzi si unele mai complexe: 218277 SC Pintilie Broker de Asigurare SRL 25.68 20 Sep Acceptat / Neplatit
Versiune printabilă
Tom: as usual, batii campii, dar ti am zis de atatea ori chestia asta...
Este 8.56 ron comisionul pentru o asigurare obligatorie, dar mai prinzi si unele mai complexe: 218277 SC Pintilie Broker de Asigurare SRL 25.68 20 Sep Acceptat / Neplatit
E posibil sa bat campii, dar intamplarea face sa am 36 de site-uri pe nisa de asigurari!!! Ai si tu cateva vad, dar brokerul face diferenta de comision. Daca RCAieftin ti-a dat tie 2 euro, e problema lor, dar eu nu am primit mai mult de 1 euro de la nici un broker.
Cei 25.68 sunt defapt valoarea asigurarii? Esti sigur ca e cea obligatorie de 20 euro fix? 20 euro= 25.68 ?
"suma asigurata 20.000 € ; tarif 20 €" cei 5.68 sunt peste! Deci ori e ceva dubios la mijloc, ori nu e obligatorie!
Daca era vorba de alt broker intrebam si eu de curiozitate, dar asa nu ma bag:)
Fa-mi o favoare si trimite un printscreen pe PM, ca sa nu mai facem polemica aiurea.
si crezi ca e problema mea ca tu primesti 1e si eu 2e ? Ca sa nu te las in ceata, primim 10% din suma fara tva platita de client ( in cazul politelor obligatorii ), cum ziceam uneori prindem si asigurari mai complexe, deci o asigurare mai mare. Ti am pus si atasament.
Ataşament 2067
Un participant la campania asiguratorii.ro castiga:
- 10% din valoarea unei asigurari a locuintei PAD Plus
- 8% din valoarea medie a politei de asigurare complexa a locuintei
- 12% din valoarea unei asigurari medicale de calatorie
- 3% din valoarea unei asigurari CMR
Nu pricepi ca Eu vb despre obligatorie si tu despre facultativa. Sunt 2 termeni total diferiti!!!
"ASIGURAREA FACULTATIVA A LOCUINTEI - PAD PLUS" e FACULTATIVA. - site astra
Uitate si tu aici : Calculator Asigurari de locuinte si vezi ce sume sunt la facultative!
Daca e polita obligatorie NU ai cum sa iei 2 euro!
Topicul este despre domeniu cu OBLIGATORIE.
Chiar nu te mai bag in seama, daca tu imi zici mie ca bat campii, si tu aberezi grav. Aveam pretentii de la tine, dar vad ca esti pe langa complet!
imi cer scuze, ai dreptate.
Mai este de vanzare domeniul sau s-a dat?