Cumpar site de jocuri cu pozitionari dupa cuvinte romanesti, cu minim 200 de unici pe zi. Ma puteti contacta per PM sau mail: mmariusel (at) gmx.net
Versiune printabilă
Cumpar site de jocuri cu pozitionari dupa cuvinte romanesti, cu minim 200 de unici pe zi. Ma puteti contacta per PM sau mail: mmariusel (at) gmx.net
cat oferi?
Conditiile sunt trecute mai sus:
Citat:
Ma puteti contacta per PM sau mail: mmariusel (at) gmx.net
daca ai si raspunde la PM :P ...
Putina rabdare, unii mai au si de lucru si nu pot raspunde chiar asa repede... sunt sigur ca iti va raspunde cand vede mesajul si are timp
Am raspuns ieri la toate emailurile; Promoteu, eu am completat topicul cum ca am gasit pe cineva, deci slow down.
Mi se pare mie sau esti absurd? Mai sus am incercat sa termin cu offtopicul ca sa te bagi tu ca musca in ..... sa zicem in lapte...
Lectii de gramatica iti dau la orice ora vrei, nici nu dau la litere , dar nu asta conteaza.
Tu ai auzit de graba, de obisnuita, de greutatea de a intinde mana pana la liniuta de pe laptop ?
Pentru o liniuta domn'le auzi ca jignesc o comunitate....tu chiar nai ce face ?
Era un banc in care zicea cati forumisti ai nevoie pentru a schimba un bec. Tu faci parte din aia 5 care zic ca nu a scris X corect.
Si acum, daca esti mare si tare, ipocritule, daca vrei tu sa scrii corect, scrie cu diacritice desteptule, atunci are sa fie corect.
P.S ma scuzati pentru aceasta iesire :) dar m-am saturat de acest gen de "hai sa criticam o cratima uitata"
Scuze din nou :)!