Linkul aici
Succes
Versiune printabilă
Linkul aici
Succes
Nu e cam mult trei postari pe aceiasi tema? :confused:
Scuze de off dar a simtit cineva ceva cu aceste cursuri? Se merita pierderea timpului? Eu unul nu sunt convins. Si are tipul ala un accent ciudat...
Din experienta mea cu multe tutoriale free si platite de pe udemy, majoritatea sunt niste prostii, de obicei chestii pe care le gasesti gratuite pe net pe orice blog din domeniu si f rar ofera ceva valoare reala.
Posibil sa nu fie toate asa, insa sunt cursuri pt FB ads, de exemplu, care costa 100$ plus si nu fac nimic altceva decat sa arate in video-uri cum se seteaza o campanie, iti prezinta help-ul de la facebook, etc. Asta pot face si singur, fara sa platesc 100$ pt o informatie gratis.
LE: Cursul asta e o pierdere de vreme inutila. NU va recomand sa-l urmariti, este invechit (zice de mochimedia.com ca platforma de advertising cand ea a fost inchisa prin martie anul asta. Bag de seama ca e un tutorial filmat prin 2013 care nu face nimic decat sa listeze niste surse de trafic, chestii care se pot gasi pe google updatate si cu mai multe informatii).
Imi pare rau ca am pierdut 5-10 minute sarind nitel printre slider-uri, dar voiam sa ma conving ca-i useless.
@Calin
Tu ai urmarit cursul? Sau ai pus link imediat ce l-ai vazut ca-i free si te-ai gandit sa-l impartasesti si altora? Sincer, eu il consider un curs inutil si f slab si imi vine greu sa cred ca cineva care l-a urmarit il recomanda, chiar daca e free.
Frumos ar fi sa recomanzi altora programe pe care le-ai urmarit si ti s-au parut folositoare. Udemy este o mare prostie, trebuie sa stii ce sa filtrezi de acolo
@tymbark - acum am prins si eu reducerea, nu le am urmarit. M am inscris la mai multe (si pt programare) pe care nu le am postat. Am zis sa impartasesc asta cu voi, fiind initial aparent ceva util. Stiu ca timpul de inregistrare este limitat si mai mult, ownerul poate opri oricand inregistrarile, daca considera ca s-a ajuns la un nr prea mare, tocmai deasta maine ele poate nu vor mai fi active. Deci pana ma uit eu la toate si le sortez, cu siguranta nu vor mai fi gratuite...
@raposodia - ai dat degaba 3 negative, tu nu vezi ca sunt 3 posturi cu 3 titluri diferite? de ce sa le pun in acelasi post? poate primul expira in 2 ore si dupaia zici sa mi sterg postul ca e inutil, nu mai dat click si pe celelalte 2 linkuri