În opinia mea, e încă și mai greu să faci o comunitate reală cu conținut de slabă calitate, pentru motoare. :)
Versiune printabilă
În opinia mea, e încă și mai greu să faci o comunitate reală cu conținut de slabă calitate, pentru motoare. :)
Foarte util ghidul, o sa il pun in aplicare sa vad rezultatele
Foarte bune sfaturile tale, chiar am sa le pun in aplicare.
Am pus mai de mult in practica sfaturile din ghid, dar am uitat sa-ti multumesc. A mers mai greu la inceput, ca in orice alt domeniu de altfel, dar am evoluat. M-am obisnuit cu structura asta si acum scriu destul de repede articole de calitate.
Multumesc pentru ghid, multa sanatate!
Multumesc pentru Ghid. Este foarte folositor. Fiind la inceput ma ajuta enorm.
Un ghid foarte util, foarte bine scris, l-am citit cu placere cap coada (m-am bucurat cand am vazut iepurasul :D ), ce mai pot sa zic sa te laud ca l-ai scris(pentru ca meriti), inca nu am intalnit nicaieri un ghid la fel de bun si detaliat ca acesta pe care sa il apreciez la fel de mult, practic la cat de detaliat si cu surse l-ai scris, pot zice ca doar putina bunavointa lipseste sa poti produce niste bani din asa ceva. Mersi mult. Respect!
Frumos ghid...cred ca o sa ma apuc si eu de scris,momentan imi voi face un blog si apoi dupa ce-mi intru in mana voi scrie articole ca sa le vand