-
Sandossu, daca tot suntem la nivelul carti, iti recomand si :
http://www.adsense-secrets.com/
Te va ajuta foarte mult ...
PS: Stiu site-ul arata exact la fel ca restul de 50 de site-uri cu porcarii...
Dar cartea este ceva diferit .. Este un PDF destul de mic, cu o sumedenie de experiente ale lui Joel .. Si te va ajuta enorm (ma repet stiu).
-
-
si, apropo, daca cineva nu are chef sa caute pe forumuri samd, nu are ncii o sansa sa fie vreodata SEO bun :) s-ar putea sa nu merite sa te chinui :D
-
-
Este platita da .. Dar este o suma infima (pt oricine care chiar vrea sa faca bani din Adsense, oricati ar fi acestia).
-
nu ai nevoie de nici o carte de seo.... de fapt.... orice informatie in acest format probabil este deja depasita cand ajunge la tine. Cea mai buna sursa de informatii este www.webmasterworld.com
daca iti permiti sa cumperi un cont platit este si mai bine, daca nu, este ok si cu accesul la forumurile gratuitae. ai grija insa de la cine asculti sfaturile. uitat-e in principal dupa posturile moderatorilor din fircare forum.
mihai
-
salut
eu nu cred ca exista vreun "seo book" in adevaratul sens al cuvantului. cele mai sigure resurse sunt chiar cele oferite de motoarele de cautare in help-ul lor (ex. http://www.google.com/support/webmasters/)
sa va dau un exemplu. m-am abonat mai demult (ca toti de pe forumul asta) la lista lui "brad ...". un tip care trimite articole interesante despre seo. mie articolele acelea mi se par cam aiuristice in sensul ca nu comunica ceva concret, sau se bazeaza pe anumite scheme de aranjare a codului si a cuvintelor in pagina care de fapt nu reprezinta nimic in schema de parsare si ranking a unui motor de cautare
mai concret: exemplul lui Brad cu schema <table><tr><td> in care printr-un artificiu html meniul din dreapta (intr-un layout tabel 2 coloane), aparea in codul html la coada. adica dupa el, daca coloana din dreapta apare prima (adica textul de acolo apare in fata meniului) atunci Google/Yahoo/MSN o sa aprecieze "mai bine" textul din acele paragrafe. probabil se baza pe keyword occurence ,ca daca apare mai in fata este cotat mai bine cuvantul/cuvintele respective.
eu cred ca acest gen de sfaturi sunt inutile, si deviaza de la principiile unui site bun din pct de vedere al continutului.
-
eu intrebam pe 1 iulie despre asta, intre timp am gasit destule resurse
mersi oricum :P
-
Krumel nu sant chiar 100 % de acord cu tine.Si vorbesc din experienta proprie.
Dupa ce 2 studenti mi-au facut site-ul, si dupa ce am vazut un timp ca bate pasul pe loc ( pag.16-17 pt cuvantul cheie ales ), am gasit o carte pe care am comandat-o de pe internet.
Nu pot sa zic ca m-a facut destept peste noapte in ceea ce priveste SEO ( nici acuma nu am pretentia asta ) , dar fie m-a lamurit, fie mi-a dat un punct de plecare pentru unele aspecte pe care ulterior mi le-am elucidat ( mai mult sau mai putin )
Asa ca nu consider o mare risipa sa dai 10-15 euro ( habar n-am cat a costat) pentru un inceput.
-
autosos, cum spui tu.
Exista informatie gratuita pe Internet. Totul e sa stii sa o cauti. Daca ai bani sa iei carti..foarte bine.
Dar ce e pe Net e mai "Sfant". Mai ales ca gasesti explicatie actualizate. Cartea nu iti ofera asa ceva.
Si Seo se schimba de la o zi la alta.