-
Nise profitabile pe .com
Pentru ca e weekend si am o curiozitate de ceva timp, vreau sa aud de la voi ce site-uri pe .com (=continut in limba engleza) merg bine, mai precis pe ce nise.
Nu, nu vreau sa ma imbogatesc insa sunt doar curios.
Ps: Nu ma intereseaza cele mai cautate cuvinte cheie, ci nise bune pe care le-ati testat si de care sunteti multumiti. Bineinteles, asta daca nu e vreun secret. :))
-
Ca sa inteleg. Vrei sa ti se spuna la ce am lucrat noi f multe ore sa facem reasearch, continut, seo, testari pentru a obtine intr-un final rezultate bune in adsense/cpa ?
Mi-e teama ca nu se poate.
Daca vrei un sfat, l-am mai zis, cauta o micro nisa, cu long tails de 4-5 cuvinte, cpc de 1-3 usd si minim 1800 exact match. De aici intelegi ce ai de facut.
Daca te consideri de la zeu in sus, intra pe "mesothelioma" direct, se plateste pe la vreo 100-120 usd clickul.
-
Videochat ( nu am lucrat pe nisa si nici nu am folosit astfel de servicii dar... stiu bine ). Prin nisa rentabila nu ma gandesc neaparat la marketing afiliat.
-
Nise bune sunt multe, dar cred ca cel mai corect ar fi sa le descoperi singur, investind timp, bani, stres si nopti nedormite, asa cum am investit noi la randul nostru. E usor sa astepti totul pe tava, dar unde mai e contributia ta?
Daca totusi vrei asta, vezi ca la finalul fiecarui an apar de la google niste liste cu cele mai bine platite cuvinte in anul anterior. Nu stiu cu ce te-ar ajuta, din moment ce concurenta pe un cuvant long tail poate fi mai mare decat pe cuvantul "jocuri" in Romania, dar acum depinde de fiecare cat de meserias e.
-
Daca te gandesti la Adsense, medicina merge destul de bine media pe click fiind in jur de 0.60 e.
Eu sunt multumit tinand cont ca pe aceiasi nisa pe .ro media este cam de 6 - 7 ori mai mica.
-
media pe romania la orice este de 6-7 ori minim mai mica.
-
Eu pe health si masini am mers afara cu click`uri foarte bune, cel mai mare fiind de 3,88euro pe masini, iar pe health am luat maxim 3e
-
Nisele care dau rezultate bune la mine sunt cele de activitati in aer liber "pe trend" gen parkour (nu e nisa mea de aceea o dau exemplu ;) ).
De asemenea mie imi merg nisele de sport (nu ma refer la pariuri).
-
Sunt mii de nise profitabile, important e sa faci research si sa inveti cat mai multe despre nisa respectiva. Secretele n-o sa ti le spuna nimeni, pentru ca nu vrea concurenta in plus :)
-
un secret nu mai e secret daca il imparti cu altii! Cel mai bun secret e acela pe care il stii doar tu... trebuie sa faci cercetari sa vezi poate s-a mai scapat cineva, ca asa nu-ti zice nimeni bai vezi ca acolo e o comoara, cand poate chiar el sa profite de ea!