Transfer PR de la www.auto-gip.ro la www.scolisoferi.info
Salut,
Am facut si eu acelasi lucru. Am cumparat un domeniu nou, pentru a face un portal de Scoli de soferi si astfel am redirectionat vechiul meu domeniu al scolii de soferi Auto Gip Profesional catre domeniul nou, folosind o redirectionare 301. Eu folosesc Webmaster tools de la Google. Ambele site-uri le-am adaugat in acest tools. Iar din tools am modificat adresa la Scoli de soferi - Scoala de soferi - Permis auto ca fiind scolisoferi.info, asta urmand instructiunile celor de la google. Va pot spune ca in 5 zile de cand am facut acest lucru, mi s-au mutat toate backlink-urile care le aveam la auto-gip catre scolisoferi.info. Iar site-ul scolisoferi.info a urcat in primele 20 de rezultate pentru cuvintele cheie din backlink-uri. Asta in doar 12 zile . Am inceput sa fac site-ul pe 1 decembrie, iar astazi am vazut acest lucru. Cautati scoala de soferi si il veti gasi in primele 20, avand in vedere ca auto-gip.ro pentru aceiasi cautare era in primele 10.
Mi s-a parut de mare ajutor instrumentul celor de la google. Si foarte rapid. Recomand
A. Velciu
www.scolisoferi.info