Daca ai deja un job din care traiesti si iti poti aloca si cateva ore zilnic sa inveti, sfatul meu e sa te apuci de programare.
Sa iti povestesc o chestie: acum vreo 3 ani o persoana inteleapta mi-a zis o idee buna, insa nu am aplicat-o intrucat dura un an de zile pana la primele rezultate. Cand ne-am reintalnit dupa un an m-a intrebat daca am aplicat ideea si i-am spus ca nu, invocand faptul ca trebuia sa astept un an. Mi-a spus ca, avand in vedere ca a trecut deja un an de cand ne vazusem, deja incepeam sa produc. A avut dreptate, nici nu stii cand trece timpul.
Problema cu programarea e una reala si in cazul meu. Am zeci, daca nu sute de proiecte ce stau in pending pentru ca am nevoie de programator + designer. Eu sunt varza la amandoua, ma descurc doar sa imi customizez putin un wordpress. Mereu caut scuze sa nu apelez la altii: ori ca imi fura ideile, ori ca nu gasesc omul potrivit, etc.. Cea mai buna varianta e sa inveti totul singur daca iti permiti sa astepti 2-3 ani pana ajungi la acel nivel, apoi vei putea testa zeci de idei de proiecte, la un cost minim.