-
Linkuri interne
Am o nelamurire si sper sa ma ajutati cei cu ceva experienta in domeniul SEO. Sa zicem ca avem cateva pagini pe site pe prima pagina, pozitiile 10 - 7 si vrem sa le ajutam putin cu link-uri interne. Este posibil ? Cm puneti ancorele? Banuiesc eu ca este ca la link-urile externe, dar ... ceva sfaturi? Cate link-uri interne puneti intr-un articole de 350 + cuvinte? Obligatoriu related, sau ca sa nu diluam procedeam altfel?
-
e clar ca poti sa ridici un site cu linkuri interne. Iti alegi cuvantul cheie dorit si il introduci in viitoarele articole ca si link spre pegina dorita.
-
Un articol trebuie sa contina minim 750 cuvinte. Cele mai bune articole pentru SEO insa, sunt cele de peste 1400 (in-depth article).
Cat despre link-urile externe venite spre website-ul tau, daca nu ai o experienta buna in SEO, stai departe. Recent, Google a lovit multe website-uri, mai ales cele care aveau link-uri externe putin spammy.
Concentreaza-te pe cele interne si ofera un continut relevant.
Daca stii engleza, poti sa iti revizuiesti fiecare pagina sa nu aiba greseli SEO. Mai multe despre aceste greseli, aici: business-webology com / top8-onsite-seo-mistakes-2018/
Mai nou, noi am inceput sa dam "Disavow" multor link-uri externe (pentru website-urile clientilor) - cele nerelevante si semi-relevante. Asta pentru ca google a marit securitatea pentru penalitati manuale! Asta a lovit si White-Hat SEO