-
la 2-3 zile dupa ce au aparut linkurile a cazut si siteul pe pozitia 2 asta dupa un an si jumatate de stat pe pozitia 1 dupa cuvantul "dieta rina"
- in ultimele 6 luni am adaugat si un forum la site cu o activitate destul de bunicica.
- articolele pe blog au fost adaugate cu aceeasi frecventa
- am castigat ceva linkuri
-
E greu de crezut ca siteul a cazut in serps la 2-3 zile dupa aparitia acelor linkuri. Google reactioneaz mai rapid decat inainte, insa nici chiar asa, mai ales ca siteul tau avea deja o gramada de root-uri. Daca era un atac cu sute de mii de rooturi primite, erau sanse sa se traga de acolo. Vezi totusi sa nu fie scaderea asta si de la schimbarea platformei pe care ai facut-o in urma cu ceva timp. Sau mai joaca-te putin cu densitatea la kw "dieta rina" pe index, du-o mai jos si asteapta 2-3 saptamani.
-
Am schimbat platforma inca din decembrie 2016 si de atunci tot a crescut si la timpul petrecut pe site si la numaruld e vizualizarei si la numarul de useri noi, plus ca odata cu platforma nou si forumul a crescut foarte mult. Nu ma pricep deloc la SEO dar nici intamplatoare nu cred ca sunt aceste linkuri. Ce este drept in ultimele 2 luni am cautat sa adaug 90 dupa fiecare "dieta rina" din site dar nici pe acel cuvant nu am crescut , am scazut si pe acela de pe 2 pe 3....
-
Daca doar ai adaugat un 90 in unele locuri nu ar trebui sa fie probleme mari, desi kw-ul din 2 cuvinte s-a transformat in 3 si densitatea se cam calculeaza altfel. Incearca sa lasi cu 90 doar in title, descriere, un subtitlu si de 2 ori in text. In rest nu mai schimba nimic si lasa-l asa cateva saptamani.
Parerea mea, nu e musai sa faci asta, e siteul tau.
-
mersi mult, eu inclin sa cred ca si acest bad linkuri capatate au o influenta
-
Pot avea insa nu atat de rapid. Si mai ales nu cand ai deja 200 de rooturi si primesti inca 50. Sunt daunatoare in cantitate foarte mare, sau daca le primesti pe o anchora principala si iti ridica foarte mult densitatea, insa in mai mult timp. Plus ca depinde de nisa, pe nisa ta merge foarte bine cu directoare si comentarii, ai vazut foarte bine. Fiecare nisa e diferita. Pe nisa ta sunt sanse sa urci siteuri doar cu astfel de linkuri ce le vezi tu a fi daunatoare si crede-ma ca stiu ce zic.
Sunt nis3 pe care urci cu orice linkuri si nise pe care urci doar cu seo foarte curat. De asemenea pe nisele cu spam daca incerci curat nu ai nici o sansa si iti spun din experienta ca am 2 prioiecte cu linkuri de sute de euro bucata ce stau blocate pt ca toata concurenta mea are links junk.
-
ce este drept in ultimele 2 luni tot mai multi utilizatori se vaita ca au platit 5 euro si nu au primit dieta ... lucru neadevarat . Ei platesc pe dietata.net si intreaba pe dieta-rina.ro :) ala ramane cu banii si eu cu reclamatiile
-
Daca ai sti cate comentarii primesc si eu ca nu e produsul bun desi eu nu am vandut nici o bucata din produsul respectiv :))